Ezo

3-as férfi

A számmisztikában mindenki 3-as, aki 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született.

3-as férfiEgy 3-as férfinak elsődleges elvárása párkapcsolatában az, hogy beszélhessen, beszélgethessen. Ő elsősorban beszélgetőpartnert keres. Másodsorban szexuális értelemben keres társat. Éppen ezért a kapcsolat minden esetben úgy indul egy 3-as férfinál, hogy a nőben meglátja azt a fajta intellektuális partnert, aki érdeklődik az ő „témái” iránt. Figyel arra, amit ő mond, és érti is azt. Pontosan ezért fontos egy 3-as férfi számára az, hogy a nő értelmes, intelligens legyen. Szívesen veszi a hallgatóközönséget, de nem elégíti ki a 3-ast, ha „csak” meghallgatják, és nem értik.

Ha egy nőnek választékos a beszéde, kellemes a hangja, nőies a megjelenése, a gesztusai finomak, könnyedek, fiatalosak, akkor egy 3-as férfi „meg van nyerve”. Az első benyomás nem csak vizuálisan fontos a 3-asnak. Néhány szót is kell hogy váltsanak ahhoz, hogy a 3-as férfi véleményt alkothasson a nőről.

A 3-as férfi könnyedsége és fiatalos megjelenése egyfajta elvárás a nővel szemben is. Azt szereti, hogyha a partnere ugyanolyan mozgékony, sportos, nyitott, vidám és kíváncsi, mint ő. Kedveli, ha egy nő játékos, hajlékony és optimista. A fiatalosság fontos szempont külső és belső tulajdonságként is.
Megtartani már nehezebb egy 3-as férfit. A flörtölés az első része a kapcsolatnak, amikor még minden izgalmas, és mindig van új információ. Hosszú távon úgy lehet a 3-as férfi érdeklődését fenntartani, ha egyfajta Seherezádéként folyamatosan mesél a nő a 3-as férfinak, mindig újabb izgalmas történetekkel és témákkal szórakoztatja. Ezek a sztorik természetesen kell hogy a valóságot tükrözzék, információval is legyenek megtöltve.

Emellett nagyon jó, hogyha közösen sportolnak. A tenisz vagy röplabda, vagy bármilyen labdajáték szóba jöhet. Ezt is lehet rendszeresen csinálni, de ne kelljen kötelező jelleggel. A 3-as nem nagyon szereti, ha bármi rá van erőszakolva, rá van erőltetve. Tehát az, hogy „minden szerdán 6-tól 8-ig fallabdázunk”, az nem biztos, hogy a 3-as sokoldalúságának megfelel, hanem legyen ez a fallabdázás az egyik héten szerdán, a másik héten pénteken.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top