Ezo

Mongol és kínai jóskártya

A hajdani ázsiai népek közt a szellemiség, a hagyomány õrzõi a kínaiakon kívül a mongolok és – méltatlanul elfeledetten ugyan – a magyarok voltak. A jóslás az õsi szellemiség lenyomatait õrzi. Húzz egy kártyát, és figyeld a kártya üzenetét!

A 22 kártya közül akkor húzz, ha elégedetlen vagy jelen helyzeteddel, ha kíváncsi vagy arra, miként tudsz változtatni, a jövődet jó irányba befolyásolni. A kártyákon levő szó megmondja, milyen hiányosságodból fakad a problémád, ezt erősítve nyerheted vissza egyensúlyodat.

Fontos! Azt a kártyát húzd, amelyik a legjobban vonzza a kezedet!


Kártyajóslásunk alapjául a Mongol–Kínai jóskönyv szolgált. Ez a könyv azok számára íródott, akik nem másokat akarnak állandóan felelőssé tenni az őket ért megpróbáltatásokért.

Azoknak, akiknek a szótárában már nem szerepel a véletlen fogalma, akik tudják, hogy minden tettüknek következményei vannak. Azoknak, akik képesek megbocsátani másoknak és önmaguknak, a hibákat helyre akarják hozni, nem pedig vezekelni értük. Mert ez a fejlődés útja.

Mongol–Kínai jóskönyv

Bioenergetic Kiadó »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top