Ezo

Uránuszi karmád és életed

Születési adataid alapján megtudhatod, milyen uránuszi karmával születtél, mi az életfeladatod. Az Uránusz idei égi helyzetét figyelembe véve kiderül az is, milyen változások várnak rád.

function hori_redir(f) { var ev = f.ev.value; var honap = f.honap.value; var nap = f.nap.value; var a = new Array(); var a1 = new Array(); var d = new Date(); d.setFullYear(ev); d.setMonth(honap); d.setDate(nap); var kd = new Date(); var ed = new Date(); for(i in hori) { a = i.split(' '); a1 = a[0].split('-'); kd.setFullYear(a1[0]); kd.setMonth(a1[1]); kd.setDate(a1[2]); a1 = a[1].split('-'); ed.setFullYear(a1[0]); ed.setMonth(a1[1]); ed.setDate(a1[2]); if(kd=d) { document.location.href = "#"+hori[i]; } } }


Minden, amit elgondolsz, azonnal sikerül? Vagy remek ötleteid vannak, de addig halogatod, amíg nem lesz belőle semmi? Nincsenek véletlenek. Az Uránusz idei égi helyzete megmutatja, miért alakul néha egészen furcsa módon az életed.







Válaszd ki, mikor születtél!


Most megtudhatod, milyen jegyben állt az Uránusz születésedkor. Olvasd el elemzésünket, melyből kiderül, mi az uránuszi karmád, és mi vár rád év végéig.


Év:

Hónap:

Nap:



 

 

 


 


 


 







Uránusz a Kosban 


Örökül kaptad: A függetlenséget és a szabadságot, amely olykor olyanná tesz, mint egy megszállottat. Mindent azonnal és teljes lendülettel kezdesz, ezért gyakran célt tévesztesz. Ismeretlen előtted a napi, egyáltalán bármilyen munkabeosztás, hiszen mindent azonnal meg kell csinálnod. Szereted és pontosan tudod, hogyan is hívhatod fel magadra a figyelmet, a fantáziavilágod rendkívül gazdag. Hallatlanul nagy a szabadságvágyad, csak akkor érzed jól magad, ha körülötted minden mozgásban van. Pillanatok alatt tudsz lelkesedni, és ugyanilyen hamar el is tudod veszíteni az érdeklődésed.


Uránuszi előrejelzés az év második felére: Az életnek egy olyan területével ismerkedhetsz meg, amelyre eddig nem volt lehetőséged. Váratlanul lép az életedbe egy lehetőség, mely nyugtalanná tesz, mert míg életed során világosan láttad vagy érezted, hogy mit és hogyan kell tenned, most ez nem így lesz. Ez az oka a halogatásnak, és elképzelhető, hogy addig odázod a dolgokat, míg a nagy lehetőséget elmulasztod.






Uránusz a Bikában 

Örökül kaptad: Azt a különös, sajátos, szokatlan intuíciót, amivel jelentős vagyonra tehetsz szert. Az őseid között volt egy olyan személy, aki talán alkuszként dolgozott, és aki a családi vagyon gyarapítását tartotta szem előtt. Tőle kapod örökül a pénzügyekkel kapcsolatos jó megérzést. Előfordulhat azonban, hogy túlságosan lassú és megfontolt vagy, nem kapcsolsz időben, és ezért nem a saját vagyonod gyarapítod, hanem a másokét. Tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, de hiányzik belőled a bátorság. Ez az oka annak, hogy közeli ismerőseid és idegenek is rengeteget keresnek rajtad.

Uránuszi előrejelzés az év második részére: Váratlan segítség érkezik egy olyan személytől vagy intézménytől, amelyre nem számítottál. Új közösségnek lehetsz a tagja. Találkozhatsz nagyon régen látott ismerősökkel, akikkel felidézhetitek a régi szép időket, és talán még olyan érzelmi élményeket is, amelyekről azt hitted, hogy már régen elfelejtetted.






Uránusz az Ikrekben 

Örökül kaptad: Az ötletgazdagságot, a különleges stílust, a nem mindennapi ízlést, a szellemi mozgékonyságot, a fantasztikus kifejezésmódot. Vagyis az egyéniséget, amelynek kibontakoztatása csak rajtad áll vagy bukik. Sok múlik azon, hogy mennyire tudsz alkalmazkodni az emberekhez, a helyzetekhez, és mennyire érzel rá, hogy mikor minek jön el az ideje. Például felismered-e, mikor kell sziporkázó szellemességedet a háttérbe szorítani, és mikor boríthatod ki a humorzsákodat. Pontosan tudnod kell, mikor nem bántod meg humoroddal a partneredet. Egyik legnagyobb feladatod, hogy felismerd, ha másoknak esetleg túl sok vagy.

Uránuszi előrejelzés az év második részére: Az életmód-változtatás miatt talán kissé nyomasztóbbnak és átláthatatlannak tartod a helyzeted. Át kellene adnod a tudásodat és a tapasztalataidat egy olyan személynek, aki talán nem mindig viselkedik úgy, ahogy te elvárod. De gondolj bele, te is nagy egyéniség vagy, ő pedig éppen olyan, mint te. Sokban hasonlítotok, tanuld meg elfogadni a hibáival együtt.






Uránusz a Rákban 

Örökül kaptad: Az érzelmeket, a megérzést, a rátapintásokat, amelyek az életedben a főszerepet játsszák, és ha hallgatsz rájuk, akkor sikeres leszel olyan területeken is, amelyben még gyakorlatod sincs. Karmikus örökséged természetesen a visszahúzódás, a tartózkodó magatartás, a szelíd rábeszélőképesség. Egyszerűen tudod, hogy mi az, amit idegen embereknek elmondhatsz, és mi az, ami a családra tartozik. A családtagjaid miatt mindig féltésben élsz, valami miatt állandóan aggódsz, hol kisebb, hol nagyobb intenzitással. A szerelmi életedben neked kell a stabilitást megteremtened, és a partnerednek a segítségére lenned, hogy a családja hagyományait ápolni tudja.

Uránuszi előrejelzés az év második felére: Csodálatos dolgok történnek veled, amelyek hatással lesznek a világnézetedre, és talán még a hitedet is átalakítják. Sokkal nagyobb érdeklődéssel foglalkozol az emberi lélek rejtelmeivel, útvesztőivel, nyitott füllel, szemmel jársz a világban. Talán még a saját családod titkait is megfejted, és egy váratlan utazás óriási izgalomban tart.






Uránusz az Oroszlánban 

Örökül kaptad: A szokatlanságokat kedvelő adottságot, valamint a készséget a függetlenséged megőrzésére. A vezetői hivatástudatodat valamelyik ősöd örökítette tovább benned. Ez adja neked azt a szent hitet is, hogy te aztán tudod, mi a jó, mi az előnyös. Amit jó lenne, ha elsősorban csak saját magaddal szemben gyakorolnál, mert ha rákényszeríted embertársaidra, szenvedni fognak tőle. Nemcsak összeveszések lesznek belőle, hanem nagy ellenségeskedés, akár olyan gyűlölet, amelyet a következő életre is magatokkal visztek. Örökül kapod még a szexuális nyugtalanságot, vagyis újabb és újabb kalandokat keresel, hiába találtad meg az igazit.

Uránuszi előrejelzés az év második felére: Van erőd az újrakezdéshez! Ha valami nem úgy alakult, vagy egyszerűen megbukott a terved, akkor a sors fantasztikus lehetőséget kínál neked az újrakezdésre. Ha lehetetlen helyzetbe kerültél, vagy úgy érzed, hogy a régi dolgokba belefáradtál, most megkapod az újabb esélyt. Vonatkozik ez az egzisztenciádra éppen úgy, mint a magánéletre. Bátorság, csak most is merj belevágni az ismeretlenbe!






Uránusz a Szűzben 

Örökül kaptad: A lényeget sohasem téveszted szem elől, a legkisebb részletekig képes vagy átlátni a legkülönbözőbb dolgokat. Semmi sem kerülheti el a szemed, éppen úgy, ahogy az egyik ősöd is koncentrált a legkisebb részletre is, és így lett a család akkor igen sikeres. Szorgalmadnak és változtatási képességednek is köszönhető, hogy előbb-utóbb vezetői, irányítói pozíciót kapsz, és ebben bizonyítod, hogy méltó vagy az uránuszi karmaörökségre. Örökül kaptad még a jó előadói készséget, képes vagy fenntartani a hallgatóság figyelmét, és bármikor ráveszed őket karizmatikus személyiségednek köszönhetően arra, amire csak akarod. Viszont a szerelmi életedben ez a karmikus örökség zavart kelt, mert a partnered egy idő után úgy érzi, mintha egy vizsgálóbíróval élne együtt.

Uránuszi előrejelzés az év második felére: Párkapcsolatodban lesz változás, mégpedig semmi sem marad úgy, ahogy eddig volt. A meglévő kapcsolatokban éles kritizálgatás folyik, és ez teszi feszültté a viszonyt. Itt az ideje, hogy változtassatok. Míg ha a szinglik kenyerét eszed, váratlanul találkozol azzal a személlyel, aki először talán nem tetszik, aztán elvarázsol, és nem akarsz mást, mint őt.






Uránusz a Mérlegben 

Örökül kaptad: Szórakoztató egyéniségedet, a nyílt modort, a szellemi könnyedséget, amivel élvezni tudod az életet, és talán még a művészeteknek is hódolhatsz. Az őseid között talán nem is egy, hanem több személy is volt, aki nagyobb ismertségre tett szert, és te is erre törekszel. Azon kevesek közé tartozol, akinek sok a barátja, az ismerőse, és jó a viszonyod velük. Új ismeretségeid pedig nem mennek a régiek rovására. Hajlamos vagy a szélsőségességre, mert szeretnéd az emberek érdeklődését felkelteni. Ezért öltözködsz formabontóan, és a lakásodat is úgy rendezed be, hogy aki belép, annak még a lélegzete is eláll. Uránuszi örökségként kapod, hogy a párkapcsolatban gyakorolnod kell a hűséget, hogy házasságot köss, és annak egységét meg is őrizd. Ez az egyik legnehezebb feladatod.

Uránuszi előrejelzés az év második felére: A pénzügyeidben, valamint az egészségi állapotodban történhetnek változások. Komolyabb összegre számíthatsz, amelyért nem kell keményen megdolgoznod. Ez lehet örökség, üzlettársi részesedés, hagyaték, de az is lehet, hogy egy jó házasság, amelyben partnerednek óriási lehetőségei lesznek. Az egészségedre jobban kell ügyelned, és beteg hozzátartozóidra is nagyobb figyelmet fordíts.






Uránusz a Skorpióban 

Örökül kaptad: Az eltökéltséget, a céltudatosságot. Önbizalmad megingathatatlan, ezért érsz el nagy sikereket, és ezért vagy nagy tettek végrehajtására hivatott. De sajnos ezek azok a vonások, amelyek a bukást is magukkal hozhatják, mert erőszakossá és túlságosan magabiztossá tehetnek. El kell sajátítanod a diplomatikus gondolkodást, és az embereket sokkal könnyebben befolyásolhatod. Szerelmi életed rendkívül színes, ha tartós párkapcsolatban élsz, komoly konfliktusok forrása lehet. Ügyelj arra, hogy ne kövess el olyan dolgokat, amely miatt később nem tudsz majd tükörbe nézni.

Uránuszi előrejelzés az év második felére: Magas színvonalú tanulmányokba kezdhetsz, vagy végre letehetsz egy olyan vizsgát, amely sok nehézséget, esetleg álmatlan éjszakákat is okozott. Újabb utak után kutatsz, a kíváncsiságod talán az ezotéria, az okkultizmus felé fordít, és itt olyan tapasztalatokra teszel szert, amelyek megváltoztatják a világról alkotott elképzelésedet. Találkozhatsz azzal az emberrel, aki a mestered lehet, akiben megbízhatsz, és aki segítségedre van a fejlődésben.






Uránusz a Nyilasban 

Örökül kaptad: A másokkal szembeni jóindulatot, segítőkészséget, hogy az életet a maga teljességében lásd. Karmikus örökséged az is, hogy könnyedén beleéled magad bárki helyzetébe, és a legjobb tanácsokat adod. Ismered a módját, hogyan segítsd az embereket, hogy kibontakoztathassák tehetségüket. Tetteidet nem az önzés jellemzi, hiszen általában azért cselekszel, hogy a környezetedben élők, illetve az emberiség javát szolgáld vele. Uránuszi karmikus örökségként kapod a baráti kapcsolatok fontosságát. Nemcsak számodra lényegesek ezek a viszonyok, ismerőseidnek te is ugyanolyan sokat számítasz, és odaadóan viselkednek veled szemben. A párkapcsolatban olyan társat kellene választanod, aki más kultúrkörből származik, és akinek a szokásai teljesen eltérőek a tiedtől. Így még jobban megismerheted a világot, és még inkább segítséget nyújthatsz az embereknek.

Uránuszi előrejelzés az év második felére: Családi életedben nagyobb átalakulások történnek, előfordulhat, hogy változik a család létszáma, vagy elköltözöl arról a helyről, ahol eddig éltél. Találkozol egy olyan személlyel is, akivel emelkedettebb témákról beszélgethetsz. Olyan külföldi utazáson vehetsz részt, amely meghatározó élményt jelent, amely talán más útra terel, mint amin haladni akartál. Vagy ha éppen válaszút előtt álltál, akkor segít a döntésben.






Uránusz a Bakban 

Örökül kaptad: A hallatlanul gyors, átható, a mélységeket meglátó és értő észjárást és ehhez a gyakorlatiasságot. A fölösleges és jelentéktelen dolgokat ki tudod iktatni az életedből, gyorsan átlátod a helyzeteket, amelyhez befolyásolhatatlan – vagy nehezen befolyásolható – akarat társul. Ezért aztán nem lesz cél, amelyet ne tudnál elérni. Igen erős felelősségtudatot örököltél, és ugyan előfordulnak majd az életedben hirtelen – mások számára érhetetlen – irányváltások, ezt csak és kizárólag felelősséggel teszed. Határozottságod miatt sokan fognak támaszkodni rád, kérik a segítségedet, amelyet gyakran megterhelőnek érzel. Tekintettel leszel mások szabadságára, de sajnos nem a családtagjaidéra, mert azt akarod, hogy ők is vigyék valamire, legyen belőlük valaki, és ezért keményen fogod hajtani őket. Igaz, magadat is. A legfontosabb, hogy a beszédstílusod ne legyen túlságosan gúnyos, mert ez nem növeli a népszerűségedet, hanem inkább te leszel az, akit majd a többiek kigúnyolnak.

Uránuszi előrejelzés az év második felére: A közösség, amiben élsz, dolgozol, nagy hatással van rád, és ugyanezt elmondhatod te is viszont. Csupán a jelenléteddel óriási változásokat indítasz el mások lelkében, és talán még az életüknek is új értelmet adsz. Nagyot lépsz előre a fejlődés útján, új dolgokat sajátítasz el, amelynek később nagy hasznát veszed.






Uránusz a Vízöntőben 

Örökül kaptad: A nagylelkűséget, az őszinteséget, az egyenességet, amivel másokhoz közeledsz. Mindegy, hogy az életnek mely területén fogsz tevékenykedni, igen hamar kiépíted széles körű kapcsolataidat, ami miatt sokan fognak majd irigyelni. Kedves, közvetlen, vidám, optimista stílusod miatt a társaság középpontja leszel. Nagyon jó a felfogásod, könnyen tanulsz, és az okosságod, az eszed miatt sokan felnéznek rád. Képes vagy elfogadni a másságot, és ennek a tulajdonságodnak egy igen értékes, mély barátságot is köszönhetsz. Szerelmi életedre csak addig érvényes a hűség, amíg úgy érzed, szövetségesed az, akit szeretsz. Nagyon fontos, hogy az uránuszi karma ne tegyen megszállottá, ne kezdj el úgy viselkedni, mint aki basáskodni kíván a másik ember fölött. Ilyenkor a tapintat is oda van, és előfordulhat, hogy a másik ember úgy érzi, kihasználják és becsapják.

Uránuszi előrejelzés az év második felére: A biztonság és a bizonytalanság érzésének a váltakozása jellemzi az év második felét. Ennek kiváltója, hogy a családodban vagy a környezetedben olyan változások zajlanak, amelyek befolyásolják a te életedet, a jövődet, és amelyet te is befolyásolhatsz. Pontosan érzed, hogy tenned kell valamit, ezért a tettek mezejére lépsz, főleg, hogy egy idősebb személy a háttérben állva támogat téged.






Uránusz a Halakban 

Örökül kaptad: Villámgyors gondolkodási és következtetési képességet. Képes vagy belelátni akár mások fejébe, lelkébe. Megérzed embertársaid hangulatváltozásait, és talán még a jövő homályában lévő dolgokat is kibogozod. Képes leszel másoknak úgy segítséget nyújtani, hogy kérni sem kell tőled, hiszen tudod, hogy ki, mikor kerül bajba. Ha valami nem „stimmel” veled, vagy az életedben, a lelkedhez közel álló emberekkel, akkor ez nyugtalanságot okoz benned, ami kiül a külsődre. Nehezen tudod eltitkolni az érzelmeidet. Úgy tűnik, mintha az érzékenységed miatt gyenge lennél. Ám ez nem igaz, mert ha valaki tudatosan ellened fordul vagy korlátoz, akkor hatalmas erővel a magad javára tudod fordítani a dolgokat, és a függetlenségedet megőrzöd.

Uránuszi előrejelzés az év második felére: Sajátságos magatartásod – és egy különleges, emlékezetes produkciód – miatt a környezeted ámul és csodál. Ennek köszönhetően a környezetedben lévő, hosszabb ideje haragban élő emberek kibékülnek. Nyugalmas, békés, szeretettel teli hétköznapok várnak rád.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top