Ezo

Hogyan szeressen ismét beléd egy Rák férfi?

A Rák típusú férfi romantikus, álmodozó, érzékeny, befogadó, segítõkész, családszeretõ, szentimentális és gyengéd. Ezért nagyon kell figyelni az érzékeny lelkére.





Csak olyan ötletekkel szabad előállni, ami nem sérti az önérzetét, az érzékenységét és a romantikus érzelmeit.
Ő támaszt és megerősítést vár, ezért érdemes ilyen irányba keresgélni a közös programok területeit.
Jó a fantáziája és fejlett a képalkotó képessége, ezért a filmművészet nagyon való neki. A filmek közül a romantikus, szerelmes családtörténetek, életrajzi filmek és gyermekkori visszanéző történetek „jönnek be”. Nem baj, ha sírni is lehet a filmen.
A művészeti ágak közül kedveli még a festészetet. Főleg az impresszionistákat szereti. Ezért ilyen kiállításra is szervezhetünk vele programot. Különösen jó, ha ez a program egy csendes teázóban folytatódik, ahol halk zene szól és félhomály van. Imádja az ilyen intim helyeket. Ezt otthon is érdemes időnként megteremteni. Csupán mécsesekre, finom zenére, lágy esésű anyagokra és valamilyen kellemes teára van szükség. Még érdekesebbé tehető ez valami szép színű, formás teáskészlettel és ülőpárnákkal. Ez maga egy finom előjáték is lehet!
Mivel nagyon szereti az otthonát, érdemes otthoni programot tervezni. Ez lehet akár egy közös főzés. Szereti a tengeri, vízi „herkentyűket”, a salátákat, a kásákat, a tejszínes ételeket, az olasz konyhát: tortellini, lasagne, és a vegetáriánus konyhát.
Az italok közül a tejet, a turmixokat és a gyümölcsleveket. Az alkoholt nem „bírja”, inkább az alkoholmentes gyümölcskoktélt kedveli.
„Nyaralni lehet otthon is.” Ez az ő jelszava. Esetleg lakókocsival, mert „elviheti” magával az otthonát. És fontos, hogy víz mellé menjen!

További érdekességek a Rák jegyről:
Munkahoroszkóp »
Éves horoszkóp »
A Rák érzelmei és gondolkodásmódja »
Rákok angyala »
A Rák férfi »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top