Ezo

Hogyan szeressen ismét beléd egy Nyilas férfi?

A Nyilas típusú férfi idealista, toleráns, nagyvonalú, lelkesedõ, filozofikus, hívõ, messze tekintõ, igazságos, melegszívû és optimista. Ebbõl adódik, hogy nem nehéz számára programot szervezni.





Szinte mindenért képes lelkesedni, és értékeli, ha kedvese a kedvében akar járni.
Szereti az utazást, a filozofálást, az előadásokat, a sportot, a Wagner-operákat, a musicalt és a monumentális filmeket: Ben Hur, Mózes, Passió.
A sportok közül kedveli a távolugrást, diszkoszvetést, gerelyhajítást, íjászatot, lovaglást, a tízpróbát és a golfot. Ezeket űzni és nézni is szereti. Ehhez kapcsolódó ajándékokkal meg is lehet lepni. Akár egy hétvégi programra befizetni, akár apró tárgyat venni neki. Nem kell, hogy használható legyen, elég, ha csak szimbolizálja az adott sportot.
A művészeti ágakat művelni és csodálni is tudja: reklámfotózás, plakátfestés, nagy terjedelmű írás, színjátszás, előadó-művészet minden területe és az egyházi művészet.
Imád játszani, például Monopolyt, lovaspólót, lóversenyt.
Kedvenc közlekedési eszköze a ló és a repülő.
Nyaralni is szeret. Ilyenkor mindig a nagyvonalúság jellemzi. Törekszik rá, hogy „nagy durranás” legyen, máskülönben nem képes jól érezni magát. Például: világ körüli út, körutazások, „minél messzebbre, annál jobb”, déltengerek, Grand Canyon, Niagara-vízesés.
Mivel szeret élni, szeret enni is. Imádja a tejszínes és tejfölös ételeket, a desszerteket, a majonézes salátákat, a süteményeket, az ínyencfalatokat, a mézsört, a cseh konyhát, a többfogásos étkezéseket és a bólét is. Értékeli, ha kedvese készíti el ezeket. Főleg, ha egy téma köré sikerül rendezni az étkezést. Lehet otthon tartani cseh napokat, vagy a középkori konyhaművészet jegyében kézzel étkezni stb., ezek az ötletek nagyon „bejönnek” nála.
A zenék közül az indulókat, az egyházi zenét szereti. Az orgona hangja leveszi a lábáról, ezért kedveli például Bach zenéjét.


További érdekességek a Nyilas jegyről:
A Nyilas férfi »
Nyilasok angyala »
Munkahoroszkóp »
A Nyilas érzelmei és gondolkodásmódja »
Éves horoszkóp »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top