Ezo

Hogyan szeressen ismét beléd egy Kos férfi?

A Kos típusú férfi ösztönös, szenvedélyes, õszinte, féktelen és merész. Ezért olyan ötlettel célszerû elõállni, ami elég úttörõ jellegû, és kellõen izgalmasan hangzik. Máskülönben nem lehet az érdeklõdését felkelteni.





Fárasztó lenne folyton új ötletekkel előállni. Szerencsére számára nem az a fontos, hogy teljesen új legyen a program vagy a hely. Inkább az a siker kulcsa, hogy mindig csempésszünk be valami apró újdonságot, ami korábban nem volt.
Minden mozgással, sporttal kapcsolatos terület szóba jöhet. Főleg olyan, ahol jól meg lehet izzadni és kellően kifáradni. Testhezálló számára a futás, az ökölvívás, a squash.
Nézőként is élvezi a sportot, így őt érdemes elvinni például bokszmeccsre, harcművészeti bemutatóra vagy atlétikai versenyre. Érdekli még a vívás, a lövészet és az öttusa is.
Imádja a western-, a karate- és a háborús filmeket.
Kirándulni csak nehéz, hegyes-völgyes, szakadékokkal teli terepre érdemes elcsalni őt.
Nyaralni olyan helyre szeret menni, ahol kalandok és „harc” várja. Ilyen például egy túlélőtábor, vagy vadvízi evezés, vagy szörfölés. Mindenképpen aktívnak kell lennie a pihenésnek. Szereti még a vadászatot és a szigonyos halászatot is. De semmiképpen sem az egy helyben ülős hobbihorgászatot!
A zenei irányzatok közül a ritmikus, fiatalos stílus áll közel hozzá. Szereti a heavy metalt, a rock and rollt, a táncok közül a dzsesszt, a törzsi táncokat és az indulókat.
Fűszeres, grillezett, csípős ételeket érdemes készíteni számára. És erős, ütős röviditalokat kínálni neki.
Mindenben az aktivitás a kulcsszó, és a rövid táv! Semmit sem szabad erőltetni, pláne nem hosszú távon, mert az ő érdeklődése, lelkesedése korlátozott hosszúságú.

További érdekességek a Kos jegyről:
A Kos otthona »
Kosok angyala »
A Kos férfi »
Éves horoszkóp Kos jegyűeknek »
A Kos érzelmei és gondolkodásmódja »
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top