Ezo

Hogyan szeressen ismét beléd egy Halak férfi?

A Halak típusú férfi mély érzésû, segítõkész, önzetlen, együtt érzõ, félénk, lírai, misztikus, fantáziadús, romantikus és gyengéd.





Ezért olyan programot érdemes szervezni számára, ami kapcsolatos az érzelmekkel. Töltődni is főleg érzelmileg tud.
Vizuális típus, ezért a filmek világában igazán otthon érzi magát. Szinte minden filmet szeret, kivéve azokat, amik túl durvák és erőszakosak. Filmet nemcsak nézni, de készíteni is szeret(ne). Emiatt ajándékba vehetünk neki kamerát vagy más eszközt, ami filmezéssel, fotózással kapcsolatos.
Sportok közül a vízi sportokat kedveli. Különösen a vízilabdát, az úszást, a vízibalettet és a vízigimnasztikát.
Nyaraláskor is szeret egyfajta álomvilágban élni, ezért az ún. meditatív utazások valók neki. Például Sai baba ashramjába vagy egyedül egy lakatlan szigetre.
A művészetek általában mind testhezállóak. Főleg a költészet, az impresszionista akvarellfestészet, absztrakt játék a színekkel, zen tusrajz.
A zenei irányzatok közül az ún. szférák zenéje és az áradó, lágy, dallamos zene, a vallásos zene azok, amik a legjobban tetszenek neki.
A táncok közül a templomi táncok és a fátyoltánc a kedvencei.
Szereti a kényeztetést. Ebbe beletartozik az ételkészítés is. Különösen kedveli a halászlét, a csigát, a vegetáriánus konyhát, salátatálat, zöldséglevest, kásaféléket, kínai és indonéz rizsételeket.
Mivel a meditációban nagyon tehetséges, érdemes ilyen témájú programokat szervezni számára. Például meditatív festés, mandalakészítés, asztrálutazás, a Föld gyógyítása megváltozott tudatállapotban stb. Ilyen témájú előadásokat és tanfolyamokat is szívesen látogat.
Ajándékba lehet venni neki meditációs CD-t, könyvet, csakraszínű inget, pólót.
Egy romantikus séta is jó ötlet, ami otthon vagy egy teázóban végződik. Itt jó, ha félhomály van, halk zene szól, és minden végtelenül megnyugtató és békés. Izgalmas lehet, ha megfelelő aromákat párologtatunk, vagy elsajátítunk egy szelíd masszázs módszert. Ehhez készíthetünk saját kezűleg vagy akár együtt is masszázsolajat, sőt színes üveget is festhetünk az olaj tárolásához.


További érdekességek a Halak jegyről:
A Halak férfi »
Halak angyala »
Munkahoroszkóp »
A Halak érzelmei és gondokodásmódja »
Éves horoszkóp »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top