Ezo

Születési napunk jóslatai

Öröknaptárunk segítségével most megtudhatod, milyen napon születtél. Születési napod erõteljesen befolyásolja életed váratlan, megoldásra váró feladatait, és azt is, milyen változások elé állít a sors.

Az 1500-as években kezdett általánossá válni a naptár használata, s ugyanebben az évszázadban indult el a születések regisztrálása is. Persze a kor boszorkányainak és jósnőinek fantáziája is elindult, s a születési napok alapján is jóslatokba bocsátkoztak. Ha tudod, milyen napon születtél, olvasd el, mire számíthatsz februárban! 

Nem tudod, milyen napon születtél?
Kattints ide, és öröknaptárunk segítségével máris kiszámolhatod »






Ha hétfőn születtél

Olyan dolgok kerülhetnek most előtérbe, melyekkel az elmúlt időszakban nem, vagy csak nagyon keveset foglalkoztál. Lehet, hogy struccpolitikád eredménye, hogy nyakadba zúdulhat sok minden február során, de lehet, hogy szimplán kiment a fejedből néhány fontos elvégzendő feladat. Egy bizonyos: ezeket nem halogathatod tovább. Szedd össze magad, hisz képes vagy mindent elvégezni, ami előtted áll. Sőt, arra is igen jó az esély, hogy a február mozgalmas jellege miatt új barátságok, új szerelem vagy a meglévő párkapcsolat fellendülése vár rád. Mutasd meg környezetednek, hogy tele vagy rejtett tartalékokkal.






Ha kedden születtél

A rengeteg elfoglaltságod mellett oda kell figyelned egészséged karbantartására is. Ha túlhajszolod magad és nem pihensz eleget, ennek eredménye akár komolyabb betegeskedés formájában is felütheti a fejét, és ez az, amit nem engedhetsz meg magadnak. Meg kell találnod a kellő egyensúlyt a hivatalos ügyek és a magánéleted között, ne hagyd, hogy a mérleg túlzottan kibillenjen! Keresd a módját és a lehetőségét egy kis szórakozásnak, fontossá válik februárban az is, hogy régi kapcsolataidat felújítsd, meglévő párkapcsolatodba újra érzelmeket vigyél vagy megadd a lehetőségét egy szerelem felbukkanásának.






Ha szerdán születtél

Február a te hónapod, hisz erőben és energiában nem fogsz hiányt szenvedni. Életkedvedet, jó hangulatodat semmi nem törheti le, bármit megtehetsz, amihez csak kedved van, sőt mindent sikerrel meg is valósíthatsz. Bármilyen nagyszabású terv fogan is meg a fejedben, ne torpanj meg az első akadálynál, vidd véghez, amit elkezdesz. Az első lépések mindig nehezek, de az út hátralévő része már könnyen végigjárható. Törj ki az egyhangúságból, ne válaszd társul az unalmat vagy a magányt. Ez utóbbiról különösen azoknak kell lemondaniuk, akik még nem találták meg életük párját, hisz ebben a hónapban ez könnyen megtörténhet.







Ha csütörtökön születtél

Hangulatod, érzéseid, gondoskodó hajlamod február során jelentősen megerősödhet, tele leszel energiával, mely a külvilág számára is vonzóvá tesz. Keresni fogod a kalandot és a kihívást, így nem csoda, ha most váratlan ajánlatokat is kapsz, például új munkalehetőség vagy szerelem formájában. Törekszel a tökéletességre, keresed az egyensúlyt, különösen emberi kapcsolataidra kell sok időt szánnod. Régóta húzódó ügyeidet most különösebb erőfeszítés nélkül teheted rendbe vagy zárhatod le végérvényesen. Ez vonatkozik arra is, ha olyan párkapcsolatban élsz, amely már régóta nem működik.








Ha pénteken születtél

Fontossá válhat számodra február folyamán az ambíció, az előrelépés lehetősége, állj készen a változásra. Elegendő időd volt az elmúlt hónapok során arra, hogy megtervezd az előtted álló lépéseket, s a legelőnyösebb módon kezdj hozzá terveid megvalósításához. Sajnos az most sem lesz célravezető, hogyha másoktól várod a segítséget. Légy úttörő, egymagad kell, hogy boldogulj, s erre minden esélyed meg is van. A tervek, melyek eredménye komoly sikerrel kecsegtet, fontos lépés lehet ahhoz, hogy stabil alapokat építs ki magadnak, s az erkölcsi sikerek mellett anyagilag is pozitív irányú változásokat érj el.







Ha szombaton születtél

Le kell rombolnod magadban azokat a lelki és fizikai gátakat, melyek határt szabtak lehetőségeidnek az elmúlt hónapokban. Új utakat kell keresned, változtatnod kell régi, berögzött szokásaidon. Azok az akadályok, melyek mostanában eléd kerültek, könnyen legyőzhetők, de a feladatot egymagad kell, hogy végrehajtsd. Ahhoz, hogy valódi eredményeket érj el, nem kérheted mások segítségét. Fontos, hogy a saját lábadra állj, és egyedül nézz szembe a lehetőségekkel. Itt az alkalom a gyökeres változtatásra, de ha homokba dugod a fejed, sajnos még nem fognak a gondok megoldódni.







Ha vasárnap születtél

Most végbemehet a lelkedben és a szívedben egy rendkívül komoly változás, mely hosszú távú és pozitív lehetőségeket nyit meg számodra. Legyen szó új szerelemről vagy régi párkapcsolatról, karrierről vagy anyagiakról, életed minden területén fontos döntések várnak rád. De a sok lehetőség ne vakítson el, ne hajszold túl magad, inkább alaposan gondold át lépéseidet, tervezd meg a célhoz vezető utat, így gyümölcsözővé teheted az előtted álló hónapot. S ha februárban nem élsz vissza a sors által felkínált lehetőségekkel, akkor a sikert, az anyagi és erkölcsi gyarapodást hosszú ideig élvezheted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top