Ezo

Az Ikrek férfi

Az Ikrek férfi általában folyamatosan mozgásban van. Hajlamos rá, hogy fészkelõdjön, és ha nem is mocorog, a szeme általában nyugtalanul jár, megvizsgál mindent a szobában, és mérhetetlen kíváncsisággal fürkészi az embereket.





 Az Ikrek jegyű férfi








Egy másik könnyen megfigyelhető tulajdonság a társalgási képessége. Ritka az az Ikrek, akinek nem vág gyorsan az esze, és ne ismerne mindent, ha csak felületesen is, amiről képes bárkivel, bármiről elbeszélgetni rövid ideig, és azt a látszatot kelteni, hogy érdeklődik. Az Ikrek kicsit pletykás is, és kissé kíváncsi: imád kideríteni különböző dolgokat, nem azért, mert azt keresné, hogyan tehet szert hatalomra a másik fölött, hanem mert érdekes. Megvan a tehetsége, hogy nagyon gyorsan találó és érdekes tényeket szedjen ki a másikból, és azután, ha a beszélgetőtársa is feltesz néhány kérdést, ügyesen kitér előlük, és feltűnés nélkül áttér a levéltetvek különös párzási szokásainak tárgyalására.

Az Ikrek kapcsolata másokkal mindig könnyed. Ritka, hogy túláradnak a heves érzések, és ha mégis megtörténik, akkor többnyire levél formájában, és tele szórakoztató anekdotákkal és pletykákkal. Vannak, akik ezt a fajta könnyedséget kicsit zavarónak érzik, számukra felszínesnek és sekélyesnek tűnik. De valójában nem az. Ez egy tehetség, amelyet az Ikrek nyújtani tud – az a képesség, hogy kommunikáljon és megossza az érzéseit, miközben megtartja a humorérzékét és a rálátását.

Az a fajta abszolút odaadás, amely eleve kizárja, hogy szóba álljon más nőkkel vagy megnézze őket, szintén nem az Ikrek stílusa. Érdeklik az emberek, és az emberek is érdeklődnek iránta; elbűvölően tud flörtölni, ami szintén egy lehetséges módja annak, hogy kifürkéssze az életet.

Ritkán mutat féltékenységet (az is a tudattalanban rejlik a többi ijesztő érzelemmel együtt), és társától sem várja el. Az Ikrek azt is kellemetlennek érzi, ha úgy tűnik, túlzottan ragaszkodik egyetlen személyhez, ez ugyanis rontja a kalandorimázsát. Ritka az olyan Ikrek, aki egy nyilvánvalóan szoros kapcsolatban élő pár egyik tagjaként mutatja magát.

A szavak elbűvölik az Ikreket. Az érzelmek nem, hacsak nem lehet őket szavakban kifejezni. Minél inkább képes valaki kifejezni önmagát, annál inkább tetszik az Ikreknek. Neki magának is van érzéke az íráshoz – imádja a feljegyzéseket, a történeteket, leveleket, vicceket, bármit.

Az Ikrek férfi érdekes, és szeret együtt lenni más érdekes emberekkel. Ez azt jelenti, hogy elvárja: partnere legyen maga is érdeklődő és érdekes, különben máshol keresi az őt lekötő dolgokat. A legpompásabb dolog az Ikrek férfiban éppen ez a lobogás. Arra emlékeztet, hogy az élet minden pillanatban új szórakozás és valami csodálatos, amit fel kell fedezni. Ha eltöltünk egy kis időt a pillangó közelében, talán felfedezzük, hogy nekünk is van szárnyunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top