Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Ezo

Angyalasztrológia

Horoszkópod nem csupán jellemedrõl árulkodik. Azt is megmutatja, milyen karakterrel rendelkezik védõangyalod, hogyan segít a boldogság és béke elérésében. Szívleld meg tanácsait és üzenetét!

Az „angyal” kifejezés a görög „angelos” szóból származik, melynek jelentése: „hírvivő”. Az angyalokat mindig is emberszerű lényeknek képzeltük, hatalmas szárnyakkal, glóriával, ragyogó fehér kisugárzással.

Azt is mondják, hogy az angyaloknak nincs fizikai életformájuk. Ők fényből és energiából álló lények. A Teremtő és az emberiség közötti összekötő kapocsként léteznek. Az angyalok eljönnek, ha hívjuk őket. Felvehetnek férfi vagy női alakot is. Elhozzák a feltétel nélküli szerelmet, vagy óvó üzeneteket közvetítenek, melyek megvédenek a kritikus időkben, illetve a spirituális átalakulás során.

Mindenfelé vannak angyali képek, jelenések körülöttünk: angyalos könyvek, naptárak, poszterek, s még sorolhatnánk. A vallási hovatartozástól függetlenül szinte mindenki ismeri és szereti az angyali ábrázolásokat.

Mivel hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy az angyalok szellemi lények, ezért talán nincs is születésnapjuk. Ugyan az angyaloknak nincsenek csillagjegyeik és asztrológiai születési képletük, a következő angyalasztrológia mégis érdekes lehet.

Ha hiszel az angyalokban, akkor mindig is melletted lesznek, vállvetve. Csak rajtad áll, hogy megnyílsz-e nekik, és elfogadod-e segítségüket.

Kattints a zodiákusodra, és olvasd el, milyen a kapcsolatod angyaloddal!

 Kos

Bika 

Ikrek 

Rák 

 

 

 

 

 Oroszlán

Szűz 

Mérleg 

Skorpió 

 

 

 

 

 Nyilas

 Bak

 Vízöntő

 Halak

 

 

 

 

Címlap

top