Ezo

Uránusz számok

A karma és a kéz mágiájának kombinációja ez a jóslási módszer, amely a karma törvénye szerinti választ adja az éppen aktuális kérdésedre. A karmajóslást egy nap csupán egyszer használd.

Uránusz számok





















 


 


 


 


 


Hüvelykujj


Bízz családodban, mert megkapod tőlük mindazt a szeretetet, amelyre szükséged van. Légy velük őszinte, és bármilyen kellemetlen is tanácsot, segítséget kérni tőlük, ők azok, akik őszinte szeretettel és féltéssel a legjobbat adják neked. Ha párkapcsolatban élsz, egyszerre próbálj meg szeretni és tisztelni. Ne csald meg őt, bármilyen varázslatos személyiséggel is hoz össze a sors, mert később nagyon megbánod.



Mutatóujj


Biztonságra és stabilitásra van szükséged, és egy komoly kapcsolatra. Ennek azonban nem jött még el az ideje, hiszen meg kell tapasztalnod olyan dolgokat, amelyek a fejlődésedet szolgálják. Utaznod kell, tanulnod, és karriert építened. Sokat segítenek utadon azok a sportok is, amelyek hősiességet, bátorságot igényelnek.



Középsőujj


Ne vitatkozz, ne légy ingerült és hirtelen haragú. Próbáld meg a másik szemével szemlélni a világot, és ne gondold azt, hogy mindig csak neked lehet igazad. Ráadásul valamit rosszul tudsz, és ha úgy bocsátkozol vitába, hogy hiányos a tudásod, nevetségessé teszed magad mások előtt.



Gyűrűsujj


Vegyél ki a következő napokban szabadságot, és ne csak a saját egészségeddel foglalkozz, hanem egy közeli hozzátartozóéval is. Erőt adsz neki, miközben energiaraktáraid érdekes módon nem merülnek le, hanem ezzel a jótékony cselekedettel teljesen feltöltődnek. Tanulj meg meditálni, és közben kérj segítséget a belső vezetődtől.



Kisujj


A kockázatvállalás napjai következnek, amikor merésznek kell lenned, és igent mondanod egy olyan dologra, amely sok pénzt hoz. A sors csodálatos lehetőséget kínál, hogy az üzleti életben csillogtasd meg tehetségedet. Azonban légy becsületes, és bármilyen nagy lesz a kísértés, a szabályokat ne hágd át, mert hatósági következményei lehetnek.


Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top