Ezo

Mars számok

A karma és a kéz mágiájának kombinációja ez a jóslási módszer, amely a karma törvénye szerinti választ adja az éppen aktuális kérdésedre. A karmajóslást egy nap csupán egyszer használd.

Mars számok





















 


 


 


 



Hüvelykujj


Ha párkapcsolatban élsz, figyelj partneredre, mert éppen a rossz út elejére lépett. Sajnos nemcsak magánéletileg eshet kísértésbe, hanem az anyagiak terén is megkísérti őt a sors. Olyan dologba mehet bele, amelyek miatt megüti a bokáját, és kellemetlen helyzetbe sodorja a családodat. Járj nyitott szemmel, légy figyelmes és határozott, így megakadályozhatod, hogy a kapcsolat végképp tönkremenjen.



Mutatóujj


Lelked tele van félelemmel, aggódással, ami szinte megbénít. Segítséget most ne baráttól, jó ismerőstől, esetleg jóstól kérj, hanem partneredtől, kedvesedtől. Még akkor is, ha éppen nem túl rózsás jelenleg a kapcsolatotok, ugyanis amikor szerelmed megtudja, hogy milyen gondod van, lelkileg közelebb kerül hozzád, és mindenben segíteni fog.



Középsőujj


Azért nem bíznak mások benned, mert te sem bízol magadban. Ne áhítozz most barátaid, családtagjaid dicséretére, légy tisztában erősségeiddel, és higgy magadban. Önbizalmad növelésére a legegyszerűbb módot válaszd: változtasd meg hajad színét, viselj új sminket, új stílusú ruhákat, és lépésről-lépésre szeresd meg magad. Ez az első lépés az önbizalomnövelés útján, vágj bele, sikerülni fog.
 


Gyűrűsujj


Partnerkapcsolatra vágysz, de nem akarod elfogadni, hogy ez számtalan lemondással jár. Csak akkor lesz párkapcsolatod, és csak úgy működhet, ha tudomásul veszed, hogy alkalmazkodnod kell a másikhoz. Ha ezt nem korlátozásként éled meg, hanem a szerelem természetes velejárójaként, akkor sorsod megváltozik, mégpedig partnered hatására. Új úton indulsz el, elégedett leszel, és véget ér magányos korszakod.


Kisujj


Le kell győznöd a negatív gondolkodást, és be kell bizonyítanod, hogy értékes ember vagy. A lustaságoddal, és a kisebbrendűségi komplexusoddal is meg kell birkóznod. Néhány barát, vagy ismerős kísértéseinek komolyan ellent kell állnod, ők ugyanis rossz útra terelhetnek. Ha most nem tanulsz, nem igyekszel, egy csodálatos lehetőség csúszik ki a kezeid közül, és nem teljesíted a karmád, vagyis, hogy sokra vidd az életben.


Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top