Ezo

Ha a születésed napja huszadika

Születési napunk fontos szerepet játszik életünk alakulásában. A 31 naphoz 31 eltérõ értelmezés és elemzés tartozik, amely utat mutat önmagunkhoz, leírja problémáinkat, bemutatja fõbb ismertetõjegyeinket, karakterünket.





 Akik valamelyik hónap 20-án születtek

 






Barátságosak, kedvesek és könnyen ki lehet jönni velük

Természetüknél fogva béketeremtők. Diplomatikusak, tapintatosak, és szeretik a családjukat. Túlságosan kedvesek, és ezért vigyázniuk kell, hogy a saját érdekeiket is érvényesítsék, mert mások hajlamosak arra, hogy kihasználják vagy céltáblának használják őket. Szeretik a nyugalmat, és legszívesebben kihúzódnak a modern élettel együtt járó hajszából. Többnyire jól fejezik ki magukat írásban.

Előfordulhat, hogy szeszélyesek, ilyenkor legközelebbi barátaiknak vagy családjuknak kell visszafogni őket. Amikor a születésnapjuk negatív jellemvonásai kiütköznek rajtuk, olyankor bizonytalanok, túlzottan az érzelmeik hatása alatt állnak, és önmagukba fordulnak.

Ha valamit akarnak, akkor általában inkább megadják nekik amire vágynak, mert már ismerik őket annyira, hogy tudják jobban járnak, ha teljesítik a kívánságot. Máskülönben ugyanis elkeseredett háborúskodás veszi kezdetét, amelyből előbb vagy utóbb egyetlen győztes kerül ki – a 20-as!

Fő mozgatórugójuk és hajtóerejük, az akaratuk, és mindegy nekik, hogy milyen árat kell fizetniük annak eléréséért, amit akarnak. Akit viszont elfogadnak, ahhoz feltétel nélkül hűségesek.

Nyughatatlan jelleműek, találékony szelleműek, nem hagyják pórázon vezetni magukat. Nagy jövő előtt állnak, még akkor is, ha eleinte nehézségeik adódnak. Mindegyikük egyedi jelenség.

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek a statisztikusi, zenészi, titkári, könyvelői, irodai dolgozói, pénztárosi, énekesi vagy elemzői pályán.

Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top