Élni akarok cikkek

A koraszülött babák nagy mérföldköveihez tervezett kártyákat az anyuka

Az édesanyja saját koraszülött babája fejlődéséből inspirálódva alkotta meg a kártyákat, amivel a koraszülött babák szüleinek szeretne segíteni.

Egy koraszülött kisbaba életében minden nap küzdelmes, és minden újabb reggel győzelem. Amy Purlig azért tervezett speciális kártyákat, hogy megünnepelje a koraszülött babák minden fontos mérföldkövét, legyen szó egy fertőzés leküzdéséről, vagy az első lélegeztető nélkül töltött napról…

A koraszülött babák nagy mérföldköveihez tervezett kártyákat az anyuka 

Az ausztrál Purlig saját koraszülött kisfia küzdelmeiből inspirálódott, és elmondása szerint azért rukkolt elő a kártyák ötletével, hogy támogatást nyújtson vele a koraszülött picik szüleinek. “Olyan dolgokat is megünnepeltünk, ami minden más szülő számára természetes semmiségnek tűnhet: mikor végre elkezdett cumizni, mikor végre képes volt egyedül lélegezni. Ezek hatalmas dolgok a koraszülöttek világában. Minden újabb mérföldkőnél elhagyott minket egy megkönnyebbült sóhaj, és egy kicsit kevesebb teher nyomta a vállunkat” – magyarázza Purlig.

A koraszülött babák nagy mérföldköveihez tervezett kártyákat az anyuka

Az anyuka egyébként kisbabája mellett tanulta ki a grafikai tervezést, és rövidesen Miracle Mumma névre keresztelt weboldalát is beindította, ahol most már más koraszülött babás szülőkkel is megosztja kreációit.

 

InsideEdition

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top