Élni akarok cikkek

A korababáját szoptató nő fotója letarolta az internetet

Nem sok édesanya szoptathatja a 32. hétben a gyermekét – aki mégis, az nagyon boldog lehet!

Igazi csoda, hogy a most következő kép elkészült! Keri-Barcellos Putt, friss anyuka töltötte fel a Facebookra, egy szoptatós anyukáknak szóló csoportba – ám annál sokkal több ember érdekelt. A fotón ugyanis az édesanya a terhesség 32. hetében szoptatja babáját, aki koraszülöttként a 28. héten látta meg a napvilágot. 

A kismama magzatvize a 21. héten folyt el. Az orvosok a terhesség megszakítását javasolták, ám Keri inkább az ágynyugalmat választotta – 2 hétig otthon, 5 hétig pedig a kórházban. Szerencsére döntésének meg is lett a gyümölcse: a 28. héten megérkezett a kislánya, Dahlia. A koraszülött baba ekkor cáfolt rá először az orvosi véleményre. Másodszor pedig akkor, amikor már a 32. héten képes volt enni – ugyanis ez csak a 34-36. hét környékén lett volna lehetséges. 

 “Én és a kislányom ma, először együtt!” – kezdi a bejegyzést az édesanya, ami azóta 38 ezer ember szívét hatotta meg – köztük olyan anyukákét, akik pontosan tudják, milyen koraszülött babát a világra hozni.

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top