Életmód

Újdonság: AJI-kártyák karácsonyra! (x)

Végre Magyarországra is megérkeztek a feltölthető ajándékkártyák! Ez az új ajándékozási forma nagyon praktikus, hiszen az ajándékozó tetszés szerinti összeggel töltheti fel, míg a megajándékozott választása szerint sokféle termékre és szolgáltatásra válthatja be. Ugyanakkor eredeti ajándékötlet is.

Itthon a feltölthető ajándékkártyák legnagyobb választéka található az ajikartyak.hu oldalon: vannak számos helyen használható alkalmi kártyáik különböző üzenetekkel és vidám dizájnnal, valamint ismert márkák saját ajándékkártyái is: Decathlon, Líra, Butlers, dm, Media Markt, Feldobox, Kazar, Jysk stb. Ezeket mind megrendelheted webshopjukban, kényelmesen, otthonról. Így nem kell még egy boltban sorban állnod a karácsonyi rohanásban.

Elektronikus formátumban, e-kártyaként is elküldhetők az AJI alkalmi kártyák. Praktikus, ha azonnal kell az ajándék, vagy ha a címzett messze lakik tőled. A megajándékozott pedig okostelefonon bemutatva felhasználhatja a több mint 250 elfogadóhelyen. Ráadásul rendeléskor azt is eldöntheted, hogy neked küldjék az e-kártyát e-mailben, és te továbbítod a megajándékozni kívánt személynek, vagy hogy közvetlenül neki küldjék egy általad megfogalmazott üzenettel és előre meghatározott időpontban. Ez a megoldás környezetbarát is, mert így nincs plasztikkártya, nincs csomagküldés, nyomtatni sem kell.

Végül, de nem utolsósorban az AJI cég támogatja az UNICEF szervezetet, így nemcsak a megajándékozottnak szerzel majd örömet, hanem a rászoruló gyerekeknek is!

Javasoljuk karácsonyra!

További információ: www.ajikartyak.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top