Életmód

Te mivel koccintasz idén? Bemutatjuk az ünnepek új italát! (X)

Különleges koktélrecepttel


Újdonság az alkoholos italok világában! Az idei ünnepek különlegessége egy hazai ízlésre komponált, nemzetközi trendeket követő új ital, egy új íz, egy új stílus, a FORISOLA. Az ital különlegessége a minőségi bor, a frissítő buborékok és a világ különböző tájairól összeválogatott, egzotikus fűszerek izgalmas találkozásában rejlik. A fűszerek körbefonják és kiemelik a hazai borok karakteres ízeit, míg a buborékok játékossággal töltik meg a pillanatot. Kiváló kísérője a családi és baráti összejöveteleknek, táncolós estéknek, mély beszélgetéseknek, romantikus perceknek. A nem is bor, nem is pezsgő, valójában prosecco jellegű FORISOLA Keep Smiling az édesebb, egzotikusabb italok kedvelőit ejti rabul, míg a FORISOLA Access frissessége a száraz italok szerelmeseinek készült.


Legyen az idei ünnepek jelmondata a valami régi, valami új! Törd meg a hagyományokat, és nyiss az új felé! Már az első korty FORISOLA után érezni fogod, hogy ez az ital egyszerre ismerős és mégis szokatlan. Az új italkülönlegesség nemcsak az újdonságokat keresőknek, de a borospohár után bátortalanul nyúlóknak is egy új élmény, új kaland. A fűszerekkel megbolondított prosecco önmagában is kitűnő kísérője az ünnepi ételeknek, a készülődésnek vagy családi koccintásoknak.


Van azonban egy jó hírünk a koktélok szerelmeseinek is! A FORISOLA Access egyedi íze kiváló koktélalapanyag. Egy pohár frissítő FORISOLA 1 cl vodkával és ugyanennyi málnasziruppal megbolondítva pillanatok alatt visszarepít minket gondolatban a fülledt, nyáresti emlékek birodalmába. Kísérletezz vele bátran! További koktélinspirációkért pedig ide kattints! Egészségedre!

A nagysikerű FORISOLA Keep Smiling és Access italokat keresd az Auchan áruházakban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top