Életmód

Egy éven át minden nap szexelt a férjével – megmentette a házasságát

"Azt nem mondom, hogy a házasságunk egyszer és mindenkorra válásbiztos lett, de hogy sokkal magabiztosabb vagyok, az tény."

Mikor Brittany Gibbons egy barátja ötletétől vezérelve úgy döntött, egy éven át minden nap szexelni fog a férjével, már jó ideje nem mert meztelenül mutatkozni előtte. A GoodHouseKeeping című online lapnak leírta, ennek két nagyon egyszerű oka volt: egyrészt a három gyermeke nyomot hagyott a testén, emiatt úgy érezte, nem kívánatos, másrészt folyton fáradtnak érezte magát.

“Emlékszem, egyik alkalommal kiléptem a zuhanyból, belenéztem a tükörbe, és azt kérdeztem magamtól, hogy került ide az anyám” – mesélte a fiatal nő, majd hozzátette, férje szerencsére kérdés nélkül belement az egyéves szexmaratonba. Az anyuka vallomásában leírta, a próba elején nagyon nehezen vette rá magát a rendszeres összebújásokra.

Egy éven át minden nap szexelt a férjével – megmentette a házasságát

Volt, hogy fogmosás közben döbbentem rá, hogy aznap még nem szexeltünk, és azonnal ólmos fáradtság tört rám. Legszívesebben csak leültem volna a tévé elé, és úgy maradtam volna.” Brittany azt mondja, az első három hónap után észlelte az első változásokat: “Andyvel sokkal többször értünk csak úgy egymáshoz, és hosszabban búcsúzkodtunk, mielőtt munkába indult volna.”

Újabb három hónappal később Brittany már napközben is magabiztosabb volt a testét illetően. Azt írja, évek óta először nem zavarta a testének látványa, sőt még az alakformáló fehérneműitől is meg mert szabadulni. A magabiztossága pedig ezt követően csak nőtt: “Az év végén már az is előfordult, hogy fehérneműben készítettem a reggelit, sőt zuhanyzás után is nagy mosollyal az arcomon álltam oda a tükör elé.”

Egy éven át minden nap szexelt a férjével – megmentette a házasságát

Brittany azt mondja, noha ez az egy év minden szempontból fantasztikus volt, és megmentette a házasságukat, ma már nem tartják férjével a mindennapos menetrendet. “Megtanultuk, mennyi intimitásra van szükségünk ahhoz, hogy boldogok és kiegyensúlyozottak legyünk. Arról már nem is beszélve, hogy az összetartozást nemcsak a szex, de sok egyéb más dolog is kifejezheti: egy apró érintéstől, egy kedves gesztuson át bármi.”

Olvass még többet a szexről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top