Életmód

Reserved x British Vogue (X)

AZ ELENGEDHETETLEN PARTY KOLLEKCIÓ A RESERVED-TŐL SZILVESZTERRE


’KURÁTOR: A BRIT VOGUE’

Mostantól Tiéd lehet a Reserved szilveszteri kollekciója, melynek kurátora a brit Vogue. A kollekció Magyarországon kizárólag a Reserved Váci utcai üzletében és online, a Reserved.com oldalán elérhető. Ez a nélkülözhetetlen téli party válogatás a Studio 54 energikus ragyogását jeleníti meg a különleges tervezésű darabokban, amik pillanatok alatt repítenek a koktélodtól a táncparkettig.
A Vogue szerkesztői, Dena Giannini és Holly Roberts, egész évben együtt dolgoztak a Reserved tervezőivel. A Reserved varsói design stúdiójában együtt készítették a mood boardokat, ötleteltek és döntöttek szabásvonalakról, anyagokról, apró részletekről, hogy életre hívják a megálmodott kollekciót. Az év utolsó éjszakája inspirálta őket abban, hogy tehetségüket ötvözve a divat iránti szenvedélyükkel létrehozzanak egy olyan kapszula kollekciót, amit a Reserved Vásárlói és a Vogue Olvasói egyaránt szeretni fognak, és magukénak éreznek.

Vanessa Kingori, a British Vogue kiadója így nyilatkozott:

„Izgatottak vagyunk, hogy együtt dolgozunk a Reserveddel a British Vogue első kollekciós együttműködésében. Társulásunk a Reserveddel egy izgalmas új lehetőség, mely lehetővé teszi, hogy a British Vogue még közelebb kerüljön Olvasóihoz.”

Táncolj a saját ritmusodra a ’70-es évek inspirálta szabásokban! Az ajánlott darabok ára 5995Ft-tól kezdődik és széles méretválasztékban (34-46) elérhetőek. Ez a válogatás mindenkinek szól, hogy könnyedén vegye az év végi, ünneplésekkel teli időszakot.

A brit Vogue a januári számában mutatja be a kurátorságával létrehozott Reserved termékeket, melyek a Reserved Váci utcai üzletében (Váci utca 14.) és az online boltban, valamint világszerte december 6-tól elérhetőek.

A kampány során használt hashtag: #reservedxvogue

#ReservedxVogue Lookbook és termék linkek:

http://bit.ly/VogueLookbook

http://bit.ly/VoguexReserveditems

 

A RESERVED-RŐL

A Reserved jelenleg 18 európai és 5 távol-keleti országban megtalálható ruhamárka. Inspirálódik a művészeti világból, a nemzetközi kultúrából, valamint a divatinfluenszerek merész stílusából, hétről hétre új termékeket kínálva Vásárlóinak. Az LPP 5 divatmárkája a Reserved, Cropp, House, Mohito és a Sinsay.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top