Életmód

Ha ezekkel az ételekkel laksz jól, nem fogsz hízni

Vannak ételek, amelyeket lelkiismeret-furdalás nélkül ehetnek azok is, akik vigyáznak az alakjukra, vagy épp szeretnének veszíteni a súlyokból. Akadnak olyanok is, amelyek segítenek a fogyásban. Mutatjuk, miket érdemes enni, mivel érdemes jóllakni.

Mindenkinek az álma úgy fogyni, hogy közben annyit eszik, amennyit csak akar, akkor, amikor akar, és azt, amit akar. Na ez az, amit biztosan nem tehetnek meg azok, akik szeretnének leadni néhány kilót. Ugyanis nekik az étkezések kapcsán számos dologra kell figyelniük. Sok étel van, amire még gondolniuk sem szabad, és vannak kaják, amikkel mértéket tartva fogyaszthatnak csak. Az evés szerelmeseinek nagy szerencséjére akadnak olyan eledelek is, amelyekből többet lehet enni. Mutatunk néhányat közülük, hogy senkinek se kelljen lemondania a kulináris élvezetekről.

Jöhet az alma?

Mindennap egy alma az orvost távol tartja. Ismerős a mondás? De az alma nemcsak az orvosokat tartja távol, hanem a kilókat is. Így még az is lehet, hogy nem lesz elég belőle a napi egy, ami a mondás szerint az egészség megőrzéséhez szükséges. Ugyanis a dietetikusok szerint ha étkezés előtt bő fél órával megeszünk egy gyümölcsöt, akkor kevésbé leszünk éhesek.

Ha ezekkel az ételekkel laksz jól, nem fogsz hízni

Aki nem hiszi, azért próbálja ki, aki pedig tapasztalta már a jótékony hatását és fogyni szeretne, mindenképpen fogyassza az étkezések előtt, így az alma hozzásegíti ahhoz, hogy hamarabb érezze, ha jóllakott.

Csak a leves!

Sok fogyókúrázó esküszik a levesre, nem véletlenül több diéta alapja az. Mivel változatosan készíthető, és könnyen hozhatunk össze nem hizlaló változatot, szinte minden fogyókúrában be lehet vetni. Ráadásul ha főfogás előtt fogyasztjuk, hamarabb lakunk jól, és ez is hozzásegíthet ahhoz, hogy ne hízzunk el. A húsok közül a halakat és a sovány változatokat érdemes fogyasztani. A zöldségek pedig nemcsak egészségesek, hanem laktatóak, főleg csodásan elkészítve. Számtalan módja van a zöldségek új életre keltésének, isteni rakott kaják lelkét adják a jobbnál jobb receptekben, amelyeket érdemes light verzióban elkészíteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top