Életmód

Telefonos kiegészítők utazáshoz – Így védd a telefonod külföldön!

A mobilunkat szinte mindenhová magunkkal visszük, életünk szerves részévé vált. Íme, 3 nélkülözhetetlen telefonos kiegészítő, hogy a nyaralásunk felhőtlen, a mobilunk pedig a biztonságban legyen!

Ha nyaralni indulunk, érdemes különös figyelmet fordítanunk a telefonunk védelmére, hogy a pihenésünk gondtalan legyen! Lássuk, mit tehetünk ennek érdekében!

Telefonos kiegészítők utazáshoz - Így védd a telefonod külföldön!

Mobiltok

Az egyik legfontosabb külső védelem, ami nagyon sok kellemetlenségtől megóvhat a mobiltok. Elég egy óvatlan pillanat, egy balszerencsés mozdulat és a telefonod a földön landolhat – ha beszerzel egy, a telefonodat megfelelően tartó és védő mobiltokot, sok sérüléstől és ezáltal technikai meghibásodástól védheted meg a mobilodat! Érdemes boltban, és nem aluljárókban vagy a piacon venni a tokokat, mobilkiegészítőket, mert sokszor több kárt okoznak, mint amennyit megspóroltál az árukon!

Vésztöltő

Mivel az okostelefenokat szinte állandóan használjuk, különböző alkalmazások futnak a háttérben, nagyfelbontású képeket, videókat készítünk és nézünk rajtuk, rendkívül hamar lemerülnek. Nemcsak neked kellemetlen, ha merülőben a telefonod, de a mobilodnak sem tesz jót, ha 10% alá süllyed a töltöttségi szintje. Légy előrelátó és szerezz be egy vésztöltőt! A teendőd csak annyi, hogy indulás előtt feltöltöd a vésztöltőt, amit azután bárhová magaddal vihetsz, és akárhol feltöltheted vele a merülőben lévő telefonodat!

Vírus- és hálózati védelem

Nemcsak a telefonod külsejét, de a rajta tárolt adatokat is rendkívül fontos, hogy megvédd, különösen egy külföldi utazás során! Ahhoz, hogy jelszavaid, telefonkönyved, személyes adataid, képeid biztonságban legyenek, válassz egy megbízható, vírusvédelemmel ellátott szoftvert, hogy a nyaralás biztosan felhőtlenül teljen!

Még több telefon az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top