Életmód

Kvíz: mi lenne álmaid állása?

Ha épp karrierváltáson töröd a fejed, vagy csak van két perced, amit egy kis szórakozással szeretnél elütni, akkor hoztunk egy kvízt, ami tetszeni fog.

Tedd a kezed a szívedre: volt már olyan, hogy tele volt a hócipőd, és azt gondoltad, legjobb lenne hagyni a francba a munkádat, hiszen csak a nyűgöd-bajod van vele? Legszívesebben azonnal bedobnád a törölközőt, és valami teljesen más karriert kezdenél.

Hát igen, mindenkivel megesik olykor, hogy eljut a tűrőképessége határáig a munkahelyén. Van, aki ilyenkor tényleg borít, és új életet kezd. Ezt tette két évvel ezelőtt egy kedves ismerősöm is, és az élet tökéletesen igazolta: anno éjt nappallá téve gürizett egy biztosítónál, merő stressz volt az élete, és semmi ideje nem maradt a családjára. Aztán mikor besokallt, felmondott, és elindította a saját kis ékszerkészítő vállalkozását, és az két év alatt az ország az egyik legmenőbb webshopjává nőtte ki magát.

Biztosan te is ismersz hasonló történeteket. És ha most éppen ott tartasz, hogy neked is eleged van mindenből, vagy csak szeretnél magadnak két perc szórakozást ezen az álmos pénteken, akkor ajánljuk figyelmedbe ezt a gyors kvízt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top