Életmód

Borítsd magadra a természetet! Gyümölcsös és zöldséges divattippek

A vidám, nyári minták nem kell, hogy megálljanak a virágoknál és banánleveleknél, érdemes a természet finomságai felé is elkalandozni.

A gyümölcsökkel borított ruhák és kiegészítők nagyon divatosak, ráadásul van bennük egy jó adag játékosság is. Az egzotikus gyümölcsök közül a banán,az ananász és a citrusok igazi nyaralós hangulatot teremtenek, de gyerekkorunk „organikus fülbevalója”, a cseresznye is a kedvenc minták közé tartozik.

Nemcsak a divat, de a szépségápolás terén is élvezhetjük a gyümölcsök erejét: illatukkal elvarázsolnak, bőrápoló képességeikkel kényeztetnek, de van, hogy színük az, ami sminkeléskor megihlet minket.

 

Borítsd magadra a természetet! Gyümölcsös és zöldséges divattippek1. Ananász formájú fülbevaló – H&M / 2. NIVEA Vadmálna és Fehér Tea Testápoló Hab / 3. Banánmintás farmerszoknya – Comma / 4. Eperízű ajakszínező – Etude House / 5. Dinnyés póló – Mango / 6. Cseresznyemintás szandál – Melissa / 7. Cseresznyemintás hátitáska – Coccinelle

A zöldségek ugyan ritka printnek számítanak a divatban, a szépségápolás terén kitüntetett szerepük van. Répa kerül a barnulást segítő készítményekbe, arcmaszkhoz a krumplitól a brokkoliig mindent kipróbáltak már ,és akkor még nem esett szó az uborkáról, amelyért odáig vagyunk, ha a bőrápolókról van szó, de akár parfümként is gondolhatunk rá.

Borítsd magadra a természetet! Gyümölcsös és zöldséges divattippek8. Ananász- és trópusi mintás fürdőruha – Zara / 9. NIVEA Uborka és Matcha Tea Testápoló Hab / 10. Banános póló – Bershka / 11. Céklás ajakszínező és folyékony pirosító – Ere Perez / 12. Dinnyés papucs – Dr. Brinkmann / 13. Gyümölcsmintás sort – Zara / 14. Green Tea Cucumber parfüm – Elizabeth Arden

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top