Életmód

Fuss be a Premier Outletbe a Sporthéten, és vásárolj akár 70% kedvezménnyel!

Május 6. és 12. között, hétfőtől vasárnapig Sporthét a Premier Outletben, ahol mind a sportruházat, mind az edzés és a szabadtéri programok kedvelői trendi szetteket válogathatnak össze akár 70% kedvezménnyel.


Több vezető sportmárka egy helyen!

Bármelyik sportág is álljon hozzánk közel, egy biztos: a Premier Outletben akár 70%-os kedvezménnyel vásárolhatunk a sportmárkák üzleteiben. Az edzőtermi és szabadidős edzés kedvelői a Nike, Puma és a Players Outlet széles kínálatából, a túrák, kirándulások és vitorlások szerelmesei a Helly Hansen és a Columbia boltjaiban juthatnak divatos és sportos darabokhoz. Ezek mellett olyan üzletek várnak még akár 70%-os kedvezménnyel, mint a Hervis, Budmil, Devergo, J.Press, Sloggi, Triumph, ECCO és a Salamander.

A divat és a praktika találkozása a sportruházatokban

A márkák egyre szorosabban követik a trendeket, emellett megtartották a legnagyobb technikai megoldásokat, mint a vízállóság, a légáteresztés és a gyorsan száradó anyagok. Ennek köszönhetően a egy professzionális öltözékben igazán kiélvezhetjük a sportolás minden egyes pillanatát. Manapság ugyanazt viselhetjük a városban és a vidéki kirándulás alatt is.

Idén is hódítanak az élénk színek és egyre népszerűbbek az olyan kiegészítők, mint a fejpánt, a telefontok és a csuklópánt. A női ruházatban divatosak a lezser, kényelmes, bő felsőrészek, sokszor szűk nadrággal kombinálva. Figyeljünk arra, hogy légáteresztő anyagból készített darabok mellett tegyük le a voksunkat!

Egy megfelelően kiválasztott sportöltözet, nem csak jó megjelenést kölcsönöz, hanem egy edzésen vagy túrán jobban is teljesíthetünk általa.

 

Fuss be a Premier Outletbe május 6. és 12. között és keresd a vezető sportmárkákat a Sporthéten. Vásárolj akár 70%-os kedvezménnyel!

További információ:

www.premier.hu

https://www.facebook.com/PremierOutletBudapest/?ref=br_rs

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top