Életmód

Fontos az egészséged megőrzése, de nincsen rá sok időd?

Sokan küzdünk állandó időhiánnyal, miközben próbáljuk megőrizni vitalitásunkat a mindennapokban. Ha neked is ismerős ez a helyzet, a Curvesnél jobb megoldást nem is találhatnál. Mit kell tudnod róla? A Curves egy nőknek kialakított edzésprogram, amely csupán 30 perc alatt a teljes testet átmozgatja. Bemelegítésen, erősítésen, kardioedzésen, levezetésen és nyújtáson át mindent magában foglal, miközben óvja izmaink és ízületeink épségét, segít a betegségek megelőzésében, a stressz legyőzésében.

Heti 3 alkalom teljesen átformálja az életedet, energikussá és egészségessé varázsol. Mivel abszolút személyre szabott, így nem kell tartani tőle, hogy egészségi állapotunk vagy fizikumunk miatt nem tudjuk a gyakorlatokat elvégezni. A köredzések során használt gépek hidraulikus ellenállással működnek, ahhoz hasonlóan, mintha a mozgást vízben végeznénk, ezzel megakadályozva, hogy ízületeinket túlerőltessük. 30 másodpercenként van váltás az állomások között, amelyek mindegyike másik izomcsoportot mozgat meg.

Nyitvatartási időben bármikor bekapcsolódhatunk az edzésbe, így a szoros időbeosztásunkba könnyen beilleszthető, sőt külföldi nyaralásunk közben sem kell lemondanunk a heti alkalmainkról, hiszen világszerte 5000 Curves Club áll rendelkezésünkre, ahol ugyanazokat a gépeket találhatjuk meg, mint a hazai klubok bármelyikében.

 

Milyen az edzések hangulata? Itt nem kell feszélyezve érezned magad, ha nem divatos edzőcipőben, hanem kinyúlt pólóban és melegítőnadrágban mész, hiszen egy összetartó és végtelenül barátságos női közösséghez csatlakozol. Ha egy nehéz nap van a hátad mögött, innen biztosan széles mosollyal az arcodon távozol majd!

Neked megér heti 90 percet, hogy kiegyensúlyozott és egészséges legyél?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top