Életmód

38 kilót fogyott, boldogabb, mint valaha

Rosszul érezte magát a bőrében a túlsúlyos Bryn Berg. Aztán felhagyott a "műkajákkal", és olyan edzésekre járt el, amiket élvezett. Rövid időn belül fogyni kezdett. Két év alatt 38 kilótól szabadult meg. Most boldog és egészséges. A fokozatosságra esküszik, na meg arra, mindenki tartozik magának azzal, hogy egészséges legyen.

A túlsúlyos Bryn rosszul érezte magát a bőrében. “Boldogtalan voltam. Nem is reménykedtem már abban, hogy fogyhatok. Feladtam szinte minden álmomat. Azért ettem állandóan, hogy betöltsem azt az ürességet, amit belül éreztem” – mondta a closerweekly.com-nak.  Aztán felhagyott a “műkajákkal”, és egy idő után olyan edzésekre is eljárt, amiket élvezett.

Bryn fokozatosan edzett. Kipróbálta a kick-boxot, a súlyemelést, a zumbát, a jógát és az intervallumedzést. Hetente ötször mozgott egy-egy órát. Így rövid időn belül 11 kilótól szabadult meg. Érezte, hogy egyre több az energiája, és élvezte, hogy kisebb ruhákat kell hordania.

Fotó: closer
Fotó: closer

Két év alatt 38 kilótól szabadult meg. Arra kérdésre, hogy most hogy érzi magát, így válaszolt: “Csodálatos minden, sok az önbizalmam. Az a célom, hogy színészként megálljam a helyem. Egészséges vagyok, jó, hogy már nem mérgezem magam rossz minőségű ételekkel. Sokkal boldogabb az életem.”

Bryn azt tanácsolja azoknak, akik fogyni szeretnének, hogy először kis lépésekben gondolkozzanak. Tudjanak meg minél többet az egészséges táplálkozásról, és olvassanak sikertörténeteket a fogyásról. “Ha először nem megy a kemény edzés, akkor sincs gond, mert az is jó, ha egyszerűen csak sétálással kezdünk. A fokozatosság a kulcs és az, hogy élvezd, amit csinálsz. Vedd magad körbe olyan emberekkel, akik a legjobbat akarják neked. Mert ezt érdemled és tartozol magadnak annyival, hogy egészséges légy!” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top