Életmód

Ezt mondja el rólad az arcod

A telt ajkak, a fitos orr, a gömbölyű áll nem csupán szépséget kölcsönöznek az arcnak, de a személyiségről is sokat elárulnak. A homlok az intellektusról beszél, a szájról az érzékiségre következtethetünk, a szemek pedig elárulják, hogy gazdájuk milyennek látja a világot.

Kerek arc

Nyitott, rugalmas, fogékony személyiségről árulkodik. Viselője általában kedves, melegszívű, spontán és derűlátó ember, aki néha talán a kelleténél kissé naivabb és ezért védtelen is. Konfliktusok helyett a kölcsönös megértést és kiegyezést keresi, az életnek és párkapcsolatoknak pedig a napfényes oldalát látja inkább. 

Szabadon, nyíltan és közvetlenül fejezi ki magát, és néha talán meggondolatlanul is, optimizmusra való hajlama pedig néha arra ragadtatja, hogy túlbecsülje az emberek értékeit és saját erejét is.

Ezt mondja el rólad az arcod

Szögletes arc
Függetlenséget, különleges érzékenységet és erőt sugároz. Viselője általában analitikus gondolkodású, szereti látni a történések mögötti mozgatórugókat, és alaposan megfigyeli a dolgokat, mielőtt beszél róluk. Az életet bonyolultnak és veszélyekkel telinek látják. A szögletes arcú emberek rendszerint kritikus, pesszimista szemléletű személyiségek, akik első pillantásra hidegnek és megközelíthetetlennek tűnnek, de aki jobban megismeri őket, az tudja, hogy mélyek az érzéseik, és kapcsolataikban – és mint az élet más területein is – az értéket, tartósságot, tartalmat és a minőséget keresik.

Szabályos arc
Nyugalomról és objektivitásról árulkodik. Akinek ilyen az arca, az diplomatikus módszerekkel igyekszik a konfliktusokat megoldani, az emberek felé pedig nyitott és gondoskodó, de csak addig a pontig, amíg nem használják ki a jóindulatát. Hajlamosak rá, hogy elrejtsék érzelmeiket és befelé forduljanak, ha igazságtalanságot és durvaságot tapasztalnak a környezetükben. Nagyon körültekintően ítélkeznek, és igyekeznek minden szempontot figyelembe venni, mielőtt egy másik emberről véleményt formálnának, és akár mellette, akár vele szemben kiállnának. A kőbe vésett igazságoktól és szabályoktól irtóznak, és az az ember, akinek túl határozott a véleménye és hamar döntést hoz, számukra mindig egy kicsit gyanús.

Magas homlok
Fejlett intellektuális képességet árul el a gazdájáról. Gyorsan és szívesen tanulnak új dolgokat és jól teljesítenek az olyan tudományágakban, mint a matematika vagy fizika. Ugyanakkor hajlamosak a filozofálásra is, és folyamatosan szükségét érzik annak, hogy valami intellektuálisan stimulálja őket. Logikusan és gyorsan gondolkodnak, és igyekeznek mindig megfontolt, okos döntést hozni. Mindig van egy tervük, ami alapján lassan és megfontoltan haladnak előre. A kockázatot, a bizonytalanságot, a rendetlenséget és ésszerűtlenséget viszont ki nem állhatják.

Arányos homlok
Jó értelmi képességeik mellé kellő képzelőerő is társul, a világot pedig intellektuális és érzelmi oldalról egyaránt, kiegyensúlyozottan közelítik meg, ezért általában különösen jó a problémamegoldó képességük. Jó tanulók és fogékonyak az újra, döntéseik hátterében pedig egyforma arányban áll a komoly megfontoltság és a spontaneitás.

Alacsony homlok
Ők azok, akik a szívükre hallgatnak, és döntéseiket érzelmi alapon hozzák meg. A problémák és gondok hamar felőrlik az erőiket, és nem szívesen foglalkoznak azzal, hogy a dolgok mélyére lássanak. Nyíltak és őszinték, akik ösztönösen, mérlegelés nélkül kimondják, amit éreznek és gondolnak. Törekednek a függetlenségre, ezért saját tapasztalataikból szeretnek tanulni, és életfilozófiának sem tudják elfogadni a készen kapott eszméket.

Ezt mondja el rólad az arcod

Nagy szemek
Nagyon fogékony emberek, különösen ha a szem világos színű. Nyitottak a világra és végtelen a kíváncsiságuk. Legnagyobb ellenségük az egyhangúság. Életük alakulását szívesen bízzák élénk képzelőerejükre és kreativitásukra. A világból szivacsként szívnak fel minden információt, de az összpontosítás nem az erősségük. Jellemző rájuk a hiperérzékenység, ami miatt időnként túlzó reakciók vannak.

Kis szemek
A kis szemek rendezettségre, alaposságra vallanak, ugyanakkor gazdájukat néha kissé túl szűk látókörűnek és zavaróan aprólékosnak látja a környezete. Szeretik befejezni azt, amibe belevágtak, még azelőtt, hogy valami más dologba fognának, és nem szívesen osztják meg az erőiket és figyelmüket. Az őket nem érdeklő dolgok elől elzárkóznak, és kifejezetten nehéz rávenni őket, hogy ilyen témákkal foglalkozzanak.

Rövid orr
Idealista, különlegesen kedves és nagyon érzékeny személyiségre vall. Gyermeki nyíltsága és bájossága elbűvöli a környezetét. Ugyanakkor szívesen bújik álarc mögé, hogy óvja érzékeny lelkét, emiatt pedig nehéz kiismerni. A másságot és a problémákat nehezen tolerálja, ezek elől inkább elzárkózik és magába fordul.

Hosszú orr
Aktív és határozott ember benyomását kelti másokban – joggal. Szereti, ha a dolgok lendületesen haladnak előre, változnak és fejlődnek, ezért szívesen foglalkozik például sporttal és utazással. Szabadságra, térre és folyton megújuló dolgokra van szüksége. Sokszor kerget vágyálmokat és szívesen belevág gondolkodás nélkül bármibe, amiket sokszor nem fejez be, ezért gyakran elégedetlen. Szeret irányítani a magánéletben is, és kifejezetten nem szereti, ha valaki nem ért vele egyet.

Ezt mondja el rólad az arcod

Római orr
Aki ilyen orrot “hord”, az vagy szeret valamit, vagy szenvedélyesen utálja. Létszükséglet számára, hogy találjon olyan dolgot, amiben hihet, és ebbe minden energiáját belefektesse. Elhivatott és ezért a környezetére nagy hatású személyiség, aki elszántan halad előre az útján. Versengő alkat, aki nem szívesen tesz engedményeket, és szereti bizonyítani a kiválóságát. Hajlamos a külső után megítélni a dolgokat.

Vékony ajkak
Alaposan megválogatja, hogy milyen szavakat vesz a szájára, kivel barátkozik és mivel foglalkozik. A minőséget mindig előnyben részesíti a mennyiséggel szemben. Szereti a precizitást, a pontosságot, és a lehető legalaposabban szereti megismerni azt a dolgot, amivel éppen foglalkozik. Nem szívesen hagy semmit félbe, amibe belevág, azt igyekszik profi módon művelni, ugyanakkor az érdeklődési körén kívül eső dolgoknak nem tulajdonít túl sok értéket.

Telt ajkak
Élvezi és habzsolja az élet örömeit, és minden helyzetből igyekszik kihozni a maximumot. Bizalmat sugároz és erőteljes szexualitást, adni és kapni egyformán nagyon fontos számára az életben. Szeret kipróbálni új dolgokat, és szinte hajszolja az új élményeket.

Szögletes áll
Lelki és fizikai erőteljességet sugall. Nem futamodik meg a konfliktusok elől és nem ijed meg a kezdeményezéstől sem – legyen szó akár párkapcsolatról akár más területeiről az életnek. Szereti uralni a kapcsolatait és irányítóként lép fel más szerepekben is. Türelmetlen, nehezen viseli a visszautasítást.

Kerek, kicsi áll
Kifinomult ízlésre vall, a tulajdonosa előnybe helyezi a minőséget minden mással szemben. Kapcsolataiban az alkalmazkodókészség jellemzi, törekszik a harmóniára, intimitásra. Mély érzések jellemzik, és ragaszkodik a hagyományokhoz. Néha túlzottan is kötődik a tradíciókhoz, és ezzel az önállóságát korlátozza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top