Életmód

Ezeknek az országoknak nagy szükségük lenne egy kis szexre

Nem (csak) az ország általános kedélyállapota miatt, de a népességi mutatók javításáért is fontos, hogy az ország polgárai minél több időt töltsenek az ágyban. Ezeken a helyeken nagy szükség lenne a gyermekáldással végződő szexre!

Bár általánosságban túlnépesedésről szoktunk beszélni, több nemzet számára is problémát jelent a csökkenő népesség és az elöregedő társadalom. Dániában például 1,73 gyerek esik egy nőre, ezért például egy dán utazási iroda is mindenfélével próbálkozik, hogy “kedvet csináljon” a gyerekvállaláshoz: 3 évre elegendő babaholmit biztosít azoknak, akik náluk foglalják le vakációjukat.

Ezeknek az országoknak nagy szükségük lenne egy kis szexre 

Japán alacsony születési számai már 1975 óta terítéken vannak (mi is megírtuk, hogy a japánok nem akarnak szexelni), de 2007 óta ez Oroszországban is problémát jelent. Ázsia más területein is aggódnak a fogyó népesség miatt: Szingapúrban a legalacsonyabb a születési ráta (0,81 gyermek jut egy nőre) a kormány pedig évente már 1,6 milliárd dollárt költ gyerekvállalásra bátorító kampányokra, de nem sokkal jobb a helyzet Dél-Korában sem, ahol még anyagi támogatásokkal is segítik azokat, akik több mint egy gyereket nevelnek. Hongkongban szintén készpénzes “bébibónuszt” kapnak a szülés után a párok.

Európában Olaszország és Spanyolország küzd öregedő népességgel – utóbbi esetében ráadásul probléma a növekvő munkanélküliség is, ami miatt az országban Görögország után a legtöbb fiatal marad állás nélkül, gyerekvállalásra képtelenül.

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top