Életmód

5 dolog, amit sose csinálj esküvői vendégként

Azon kívül, hogy fehér ruhában mész.

Tavasszal és nyáron megszaporodnak az esküvők, ezért lehet, hogy te is hivatalos leszel egyre-kettőre. Bár szigorú illemszabályoknak nem kell megfelelni egy lagzin sem, azért van pár íratlan szabály, amelyet nem árt betartani – azon kívül, hogy ne fehér ruhában menjünk, és ne részegedjünk le vállalhatatlan módon. Jöjjön egy kis modern esküvőetikett!

5 dolog, amit sose csinálj egy esküvő vendégeként

1. Mobilozás a ceremónia alatt

Ugye nem akarsz lemaradni a legszebb pillanatokról? A legjobb, ha otthon hagyod a mobilod – a fotókról úgyis gondoskodik az esküvői fotós.

2. A vőlegény/menyasszony zaklatása a ceremónia előtt

Nem tudod a pontos címet, vagy nem vagy biztos az outfitedben? Ne a menyasszonynak sms-ezz, még akkor sem, ha a legjobb barátnődről van szó!

3. Kellemetlen beszédek

 A ciki sztorikat süsd el a legény/lánybúcsún. Ne hozd kellemetlen helyzetbe se az ifjú párt, se a nagymamákat!

4. Bárminemű változtatás

A szervezkedő énedet sem árt, ha otthon hagyod. Hacsak nem a jegyesek kérnek rá, ne rukkolj elő semmi olyan kéréssel, amely változtatást igényel a koreográfián.

5. Hívatlan vendégek

A meghatározott létszámnak valószínűleg oka van, ezért annál több vendéget ne hozz, mint amennyi a meghívóban áll. Nem, nem természetes hogy a kutyádnak vagy a kisbabádnak ott a helye a lagzin – menj biztosra, mielőtt pluszvendégeket vinnél magaddal!

 Apartment Therapy

Kiemelt kép: Profimedia / Caia Image

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top