nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Elképesztő rekordfogyások, amiktől tátva marad a szád

Elképesztő rekordfogyások, amiktől tátva marad a szád

Azok, akik valaha is szerettek volna megszabadulni a túlsúlyuktól, jól tudják, hogy ez egyáltalán nem könnyű feladat. Sokszor adottság kérdése, hogy kire mennyire szaladnak fel a kilók, azzal viszont mindenki egyetért, hogy nehéz dolguk van azoknak, aki hatékonyan szeretnének karcsúsodni.
NLCafé
f Ajánlom

A villámdiéták ígérte gyors fogyások a legtöbbször nemcsak kudarcba fulladnak, hanem egyenesen hízáshoz vagy jojóeffektushoz vezetnek a szervezet éhezésre gyakorolt hatása miatt. Azoknak viszont, akik lépésenként haladnak és hosszú távon terveznek, az életmódváltás hoz megoldást a súlyos gondokra.

Akik csak néhány kilót szeretnének leadni, azoknak könnyebb a dolguk. Viszont akik akár több mint száz kiló felesleget cipelnek, már jóval komplikáltabb helyzetben vannak. De számukra is van remény, hiszen közülük többen olyan csodás átalakulásokon estek vagy esnek át, ami példaértékű. Olyan embereket mutatunk, akik megelégelték a túlsúlyukat és rekordot fogytak.

Személyi edző lett

David Smith több 180 kilót fogyott, miután elege lett az életéből, és nem bírta már tovább elviselni magát, a testét. A kritikus időszakban arra jutott, hogy meg kell változnia, ezért az egész életét átreformálta. A szénhidrátokat örökre száműzte az étrendjéből, és elkezdett mozogni. Sokat kerékpározott. 4 év után a felesleges bőrt is eltávolították a testéről. Több műtéten is átesett, azokból szerencsésen felgyógyult. Azóta az átlagos, edzett férfiak életét éli, sőt elvégzett egy személyiedző-tanfolyamot is.

Elképesztő rekord fogyások, amiktől tátva marad a szád

A legtöbbet fogyott nő

Rosalie Bradford neve azért került be a Guinness Rekordok Könyvébe, mert ő az a nő, aki a legtöbbet lefogyott. A nő, miután 8 éven át szinte mozdulatlanul feküdt az ágyában, és mértéktelenül evett, egyszer csak megelégelte az állapotát, és barátai segítségével belekezdett a nagy fogyókúrába. 543 kg-ról fogyott le 91 kg-ra. Az elképesztő súlyvesztést a bőre nem tudta követni, ezért műtétek sorozata várt az asszonyra. A sokadik beavatkozás során azonban komplikáció lépett fel, amely Rosalie halálát okozta.

3000 mérföld

A közel 200 kilós Steve Vaught nem bírta már tovább a túlsúlyát, ezért elhatározta, hogy az USA egyik partjától a másikig gyalogol. Az út a lakhelyétől 3000 mérföldre, New Yorkban végződött. A gyaloglást fél évre tervezte a férfi, ám útközben többször megsérült, és a nagyon nehéz hátizsákja is késleltette. Steve-et felkapta a média, a vállalkozása nagyon népszerű lett. Számtalan drága reklámfelkérést kapott, ám ő sorra utasította vissza azokat.

Még több nagy fogyás történet az NLCafén:

Megosztás Facebookon