Életmód

Hírességek, akik imádják a luxusautókat

David Beckam, Paris Hilton, Kim Kardashian - ők azok, akik híresen nagy fanatikusok, ha autókról van szó, és a garázsaikban olyan autók sorakoznak, amiktől egészen biztosan leesik az állad!

Híresek, gazdagok és imádják a kocsikat. Íme, azok a hírességek, akik a benzinszag rabjai, és nem sajnálják a pénzt a luxusautókra!

Paris Hilton

Hírességek, akik imádják a luxusautókat

A botrányairól híres Paris Hilton a luxusautó rajongók táborának lelkes tagja, aminek demonstrálása képen egy ízlésesnek nem feltétlen mondható rózsaszín, valamint egy babakék Bentley tulajdonosa volt egy időben. Természetesen, itt távolról sem ér véget a kocsik iránti imádata: garázsában parkol egy körülbelül 110 milliót érő fehér luxus LFA, és még számos olyan kocsi, amit magazinok címlapján és filmekben láthatunk csak.

Justin Bieber

Hírességek, akik imádják a luxusautókat

A toplistás énekes már 18 évesen egy Fisker Karma luxusautó tulajdonosa volt, amit többek között tehetségének, és menedzserének, Scooter Braunnak köszönhetett. Ez a króm borítású sportkocsi olyan különlegesnek számított, hogy csak kiállításokon mutatták be, így érthető, hogy Bieber büszkén nyomta a gázpedált az autópályákon. Nem sokkal később már egy hófehér Ferrariban feszített z énekes, aki azóta is rabja a luxusautóknak, és nem sajnálja a pénzét a legdrágább négykerekűekre.

Jay-Z

Évekkel ezelőtt Jay-Z 41. születésnapjára minden idők egyik legdrágább autóját, egy Bugatti Grand sportkocsit kapott ajándékba feleségétől, Beyoncetól. Az ép ésszel nehezen felfogható összeg, amennyiért az autót vették, közel 2 millió dollárt jelent, amivel tovább bővült az egyébként is nagy luxusautó rajongó, Jay-Z autó gyűjteménye.

David Beckham

A divatikon focista annyi kocsit tudhat magáénak, mint égen a csillag, és sejtheted, hogy nem népautókkal van zsúfoltig tele a garázsa. Bentley, BMW 645-t, Range Rover Sport, Lamborghini Gallardo, egyéni igényekre tervezett Ferrari és még sok-sok dollár milliókat érő kocsi, amelyek Beckham gyűjteményében fellelhetők voltak egészen addig, amíg el nem adta a géppark egy részét, ugyanis már a focista számára is kezelhetetlen mennyiséget jelentett.

Kim Kardashian és Kanye Weat

Hírességek, akik imádják a luxusautókat

Mindkét celeb hatalmas luxusautó rajongó, de ez talán nem lep meg senkit. A pár mindenért rajong, ami méregdrága, nincs ez másként az autók terén sem: forintba átszámolva a 67 milliós Ferrari Itália értéke eltörpül a körülbelül 110 milliót érő Lamborghini, vagy a 145 milliós Mercedes mellett, amelyeket a pár a lehető legnagyobb természeteséggel használ arra, hogy elszállítsa őket A-ból B-be.

 

Még egy kis autókázás az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top