Életmód

A fából készült órákat csak imádni lehet (X)

A fenntartható módon és természetes anyagokból készült termékek egyre nagyobb teret hódítanak hazánkban is, itt az ideje, hogy a kiegészítőink között is megtalálhatóak legyenek a valódi naturális darabok.

 

A Kerbholz egyedi tervezésű, letisztultan elegáns darabjai a természetet viselhető közelségbe hozzák, sajátos formavilágukkal pedig mindennap garantáltan egyedi megjelenést biztosítanak, stílusossá és különlegessé téve a szetted.

Az órák a legmodernebb eljárással készülnek, a legjobb minőségű fa, bőr, pala és acetát anyagok felhasználásával, így biztosak lehetünk abban, hogy megtaláljuk a stílusunkhoz leginkább passzoló darabot. A Kerbholz óráiban svájci Ronda óraszerkezet ketyeg, a még nagyobb ellenállóképesség elérése érdekében pedig a fém alkatrészek rozsdamentes acélból készülnek. A német márka a fenntarthatóságot is szem előtt tartja, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy minden eladott termék után egy új fa ültetésével adakoznak a természetnek. Biztosak lehetünk abban is, hogy az óránk teljesen egyedülálló lesz, hiszen ahogy nincs két egyforma erezetű fa, nincs két teljesen egyforma karóra sem.

Ha szereted ötvözni a naturális anyagokat, akkor a Kerbholz bőrszíjas óráit neked találták ki. A bőrszíjas órák fatokban egyfajta modernizált vintage-hatást keltenek, ami minden évszakban különleges, hiszen egyedülálló módon találkozik bennük a klasszikus és a modern stílus.

A faórák természetességüknek köszönhetően az ősz elengedhetetlen kiegészítőinek számítanak, és tökéletesen illenek egy baráti vacsorához vagy az esti randihoz, de akár üzleti tárgyalásra is bátran felvehetők. A természetesség mindig szexi marad, és soha nem megy ki a divatból, ezért biztos lehetsz benne, hogy egy egyedi faórával mindig egyedi és naturális lesz a megjelenésed.
Keresd az órákat itt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top