Életmód

5 dolog, ami arra utal, jól halad az életed (még ha nem érzed is így)

Még ha tudjuk is, hogy van miért hálásnak lennünk, néha felülkerekedik rajtunk a nagyravágyás és az elégedetlenség. Most sorra vesszük, mi az, amiért mindennap hálát adhatsz.

Miközben újabb és újabb vágyak környékeznek meg bennünket, amik aztán az elégedetlenségünk forrásai is lesznek, nem árt megállni egy pillanatra és átgondolni, melyek azok a biztos pontok az életünkben, amikért mindennap hálásak lehetünk.

5 dolog, ami arra utal, jól halad az életed (még ha nem is érzed így)

1. Tiszta vizet ihatsz

Bármilyen furcsa is, de gondolj bele: ami nekünk természetes, az egyes helyeken luxusnak számít. Ezért egy pohár tiszta vizet is becsülj meg!

2. Tető van a fejed felett

Tudjuk, hogy klisé, de igaz: amíg van hol álomra hajtanod a fejed, nagy baj nem lehet. 

3. Vannak barátaid

Akár egy igaz barátod, akár egy egész társaságod van, a tudat, hogy van, akire számíthatsz, rengeteg erőt ad!

4. Vannak céljaid

Akár egy kis cél is képes olyan energiákkal feltölteni, amik pumpálják beléd az életerőt. Tűzz ki mindig célokat magad elé, anélkül, hogy görcsölnél rajtuk, és boldog leszel!

5. Egészséges vagy

 Hajlamosak vagyunk elfeledkezni róla, hogy a legnagyobb kincsünk a jó egészségünk. Ha lehetőséged van helyesen táplálkozni és egészségesen élni, még szerencsésebbnek mondhatod magad.

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top