Életmód

Minden idők legdurvább menyasszörnye nem engedné vőlegénye lányát az esküvőre

Kiderült, hogy a mesebeli gonosz mostoha létezik.

Egy nő a Facebookhoz fordult, hogy adjanak igazat kérésének – amely aztán nagyon gyorsan az egyik esküvőkibeszélő csoportban landolt, több ezer felháborodott kommenttel. A nő épp az esküvőjére készül egy olyan férfival, akinek egy másik asszonytól már van egy hároméves kislánya.

Így szól a poszt:

Hogy mondjam el a vőlegényemnek, hogy nem akarom, hogy a lánya ott legyen az esküvőnkön? Rajta van a meghívón, hogy gyerekeket nem fogadunk, azt hittem, leesik neki, de folyamatosan arról beszél, hogy a kislány ott lesz!!!

Update, mert mindenki ugyanazt a hülye kérdést teszi fel: hároméves a kis csaj. Én a szerelmemhez akarok feleségül menni, nem a koboldjához. Ez a vőlegényem hibája, nem az enyém. Nem akarom, hogy ott legyen, mert állandóan nyávog, és minden róla kell, hogy szóljon, és amúgy is megmondtam, hogy NE LEGYENEK GYEREKEK!

Ha nem tudsz valami kedveset hozzászólni, csak görgess tovább!

A kommentelők ez utóbbi intést biztosan nem szívlelték meg:

Ha nem akarod a párod gyerekét az életedben, ne menj hozzá! Amikor még randiztam, ezért zártam ki kapásból a gyerekes férfiakat” – szólt az egyik, még visszafogottabb komment.

Hároméves! Nyilván minden róla kell, hogy szóljon. Ez a korral jár” – figyelmeztetett a másik.

Hölgyem, ha hozzámész, a családjához is hozzámész. Nem tudom, melyik a nagyobb baj, hogy »koboldnak« vagy hogy »hibának« hívod a gyerekét” – írta egy harmadik hozzászóló.

Remélem, a vőlegénye is látja ezt a posztot” – foglalta össze egy negyedik.

(Daily Mail)

Kiemelt képünk: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top