Életmód

Összefogott a net, hogy ez az egyedülálló anyuka a NASA-nál dolgozhasson

Példaértékű összefogás, hogy egy egyedülálló anyuka tudósként is megvalósíthassa az álmait.

Az egyedülálló anyukák élete sohasem könnyű. India Jackson amellett, hogy a 11 éves kislányát neveli, és dolgozik, hogy eltartsa magukat, a Georgia Egyetem doktori képzésén tanul fizikát. Ráadásul nemrég megkapta álmai lehetőségét, hogy egy ösztöndíjprogram keretein belül 10 héten át a NASA gyakornoka legyen, napenergia részecskéket kutatva a Johnson Space Centerben Houstonban.

Ez aztán a kihagyhatatlan lehetőség! Ám Jacksonnak nem volt elég pénze, hogy fedezze a szállás és az utazás költségeit,már azt hitte, hogy le kell mondania az ösztöndíjról. Szerencsére az unokatestvérének támadt egy ötlete. Adományoldalt készített az egyedülálló anyuka számára, ahol nagyon hamar rengeteg pénz gyűlt össze az utazás és a szállás költségeire. 510 dollárral meg is haladták a 8000 dolláros célt.

Jackson és a kislánya május végén indulnak Houstonban. Az anyuka érthető módon teljes extázisban van, és nem csak azért, mert egy óriási álma válik valóra, hanem azért is, mert megtapasztalhatta az emberek segítőkészségét, és ezért nagyon hálás.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top