Életmód

Csodálatos ajándékot kapott a Disney-rajongó beteg kislány

Egyik kedvenc mesehőse látogatta meg, még az orvosok és az ápolók is beöltöztek.

A kis Emma Krall élete első 23 hónapjának jelentős részét kórházban töltötte. A seattle-i kislány koraszülöttként és olyan genetikai rendellenességgel jött világra, ami befolyásolta a csontjainak, a szaporító szerveinek és más testrészeinek kifejlődését.

A beteg kislányt a Seattle Children’s nevű gyerekklinikán kezelték, legutóbb pedig újra be kellett feküdnie, mert egy komoly gerincműtéten esett át. Emma imádja a Disney-rajzfilmeket, főleg az Aranyhajat és A kis hableányt szereti, így a kórházban is ezeket nézte.

Miután megerősödött annyira, hogy hazaengedték, az orvosok és az ápolók megható ajándékkal kedveskedtek a kislánynak: megszervezték, hogy Rapunzel meglátogassa a kis beteget. Sőt, a teljes orvosi stáb koronával és varázspálcával üdvözölte Emmát, aki nagyon örült a meglepetésnek.

Az egyik orvos szerint a gyerekek gyógyítása során sosem szabad elfelejteni: ők nemcsak páciensek, hanem gyerekek, és ennek megfelelően kell bánni velük. Az öröm és a vidámság pedig abban is sokat segít, hogy hamarabb meggyógyuljanak.

(ABC News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top