Életmód

Lehet, hogy az influencerek helyett mindenkinek Andikát kellene követnie Instagramon

A Szeretetkarika rajongóinak tábora rohamos sebességgel nő.

Az egyeninflencerek világában az 52 éves háziasszony, Andika Instagram-oldala, a Szeretetkarika igazi felüdülés. Ami viccnek indult, ma tizenhétezres rajongótábort ér az egyik legnagyobb közösségi oldalon.

Andikával, aki betegsége, bipoláris zavara miatt nehezen mozdul otthonából, a 444.hu készített riportot. Elmondja benne, hogy mérhetetlen mennyiségű szeretet kap a táncolós, éneklős, bohóckodós videóira, amit viszonoz is, hiszen a Szeretetkarika lényege: a szeretet.

Andika stúdiója, ahogy nevezi, a konyhában van, a mikróra kitámasztott telefonnal, folyamatosan tanul rajongóitól, mert egy éve semmit nem konyított a kütyükhöz. „Vannak sokan, akiknek nincs más, nincs szülője, nincs barátja. Ezért igyekszem mindenkinek válaszolni.”

Andika együtt táncol rajongóival, de volt olyan is, hogy 12 órán át beszélgetett velük. Azt mondja, nagyon szereti a gyerekeket, egy fia van, pedig sok gyereket szeretett volna, csak nem jött össze. Így imádja, hogy sok fiatal rátalált az oldalára.

Andika azóta párra is lelt, akibe elmondása szerint nem szerelmes, de miután a férfi egyszer elment hozzá, Andika pedig főzött neki egy virslis lecsót, azóta nem akar elmenni.

A háziasszonyt többen győzködték, próbáljon meg pénzt keresni, nyisson Youtube-csatornát, de Andikát ez nem érdekli. Azt mondja, ha valamibe  belekeveredik a pénz, az már nem tiszta szeretet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top