Életmód

A végletekig ment egy férfi, hogy felvegyék álmai munkahelyére

Bármit megtesz, hogy Disney Worldben dolgozhasson.

„Kedves vezetők és HR-esek a Walt Disney Worldnél, tapasztalt asszisztens keres álláslehetőséget önöknél. Ezek az elérhetőségeim:(…)”

A felirat egy, az orlandói Walt Disney World közelében lévő óriásplakáton olvasható, a megrendelő pedig egy New York-i férfi, Brandon Fox.

Fox korábban már dolgozott a Disney Worldnek mint karakterasszisztens, majd karaktervezető is volt. Sőt, egyszer ő maga vezette az egyik felvonuláson az élménypark kamionját. Fox 2012-ben költözött New York-ba, de hajlandó lenne visszaköltözni Floridába a Disney kedvéért.

„El nem tudom képzelni, mennyi jelentkezést kapnak” – nyilatkozta a Fox Newsnak a férfi, aki már többször elküldte életrajzát, eddig sikertelenül.

Úgy tűnik, a cég, bár értékelte az ötletet, továbbra is a hagyományos utat javasolja a jelentkezőknek. Mindenesetre Fox már ennek is örül, ahogyan annak is, hogy egy másik férfi felhívta azzal, hogy nagyon jó ötletet adott neki az óriásplakáttal, így fogja megkérni barátnője kezét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top