Életmód

Felszedett egy kilót, plus size-nak minősítették a szépségkirálynőt

Paulina Vega 2014-ben nyerte meg a Miss Universe-t.

Belegázoltak a 2014-es Miss Universe győztese, Paulina Vega lelkébe. A modellként, influencerként dolgozó kolumbiai szépség Instagram-bejegyzésben fakadt ki, amiért New York-i modellügynöksége a plus size modellek közé sorolta, miután felszedett egy kilót.

A 26 éves Vega blogbejegyzésben is kifejti a történteket. Azt mondja, nem az új besorolásával van baja, sosem bánta az idomait, hanem magával a megnevezéssel, hogy plus size. „Mik azok az előírások, amik valakit plus size-zá tesznek?” – tette fel a jogos kérdést Vega. „Nem fogok ezen sokáig rágódni – írta –, inkább arra használom ezt az alkalmat, hogy sokkal fontosabb dolgokkal foglalkozzam. Megtanultam, hogy hűnek kell maradnom önmagamhoz, és én választom meg, hogyan élem az életemet(…) Ma boldog vagyok, mert egészséges munkakörnyezetben dolgozhatok és saját előírásaim szerint élek, én definiálom, mi a szépség és egészség.”

A modellt egyébként a közállapotok sem hagyják hidegen, 2016-ban nekiment Donald Trumpnak, amiért az elnök azt állította, hogy csupa drogdíler és bűnöző akar bevándorolni a latin-amerikai országokból az Egyesült Államokba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top