Életmód

9 hónapig fogalma sem volt róla, hogy terhes, aztán hirtelen gyereket szült

A 24 éves lány akkor realizálta, hogy terhes, mikor meglátta kisbabája fejét kibújni a lába közül.

Hiába törtek rá szokatlan édességrohamok és hízott hirtelen 5 kilót, a 24 éves Charlotte Dubardnak eszébe sem jutott, hogy ez a terhesség miatt lehet. Aztán egy nap kínzó hasi görcsök törtek rá, és megindult nála a szülés.

A fiatal anyuka egyedül volt otthon, és mikor meglátta, hogy a lába között előbukkan egy kisbaba feje, egyedül, fájdalomcsillapítók nélkül csinálta végig a szülést. A köldökzsinórt egy körömvágó ollóval vágta el.

Mikor barátja, Miguel hazaért, a srác azt hitte, barátnője az utcán talált egy kisbabát – aztán jó ideig kellett győzködni, hogy a gyerek az övék. A fiatal pár kisfiának állapotát ezután kórházban stabilizálták – valóságos csoda, hogy mind a baba, mind a mama egészségesen átvészelte a kalandot.

Az eset egyébként meglepő módon nem egyedülálló: Nagy-Britanniában évente 320 olyan esetet regisztrálnak, mikor az anyuka nem tud a terhességéről, és hirtelen gyereket szül.

mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top