nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Meztelen takarításból gazdagodott meg a volt kozmetikus

Meztelen takarításból gazdagodott meg a volt kozmetikus

Eredetileg csak kísérletképpen vágott bele a takarításba hiányos öltözékben, de bejött az üzlet.
Határ Nóra
Határ Nóra
f Ajánlom

Tizenöt teljes állású alkalmazottja van annak a 25 éves skót nőnek, aki meztelen takarítós céget indított. Victoria Murphy eseményszervezést tanult, kozmetikus lett, de meztelen takarítóként találta meg önmagát és hivatását. Egy amerikai webkamerás oldal ihletésére indította el saját vállalkozását, a Glimmert, amely mára háromféle szolgáltatást kínál.

Az árak a ruhák számával fordítottan arányosan alakulnak. Óránként 55 fontért fehérneműben takarítanak a cég alkalmazottai, 65 fontért melltartó nélkül, 75 fontért (28 ezer forintért) pedig teljesen meztelenül. Murphy hangsúlyozza, hogy nem eszkortszolgáltatást – vagyis prostituáltakat – kínál, a munka teljesen szex-, sőt érintésmentes.

Forrás: Glimmer Instagram

A takarítók feladatai közé tartozik viszont, hogy takarítás közben beszélgessenek a lakás tulajdonosával, ami kétségeket ébreszt az elvégzett takarítás színvonalára vonatkozóan. A vállalkozás jelenleg Edinburgh-ban működik, de Murphy folyamatosan keres embereket más skót városokban, következő lépésben pedig Angliában terjeszkedne.

(LADbible)

Megosztás Facebookon