Életmód

Hölgyeim! Azért van pár dolog, amit nekünk, nőknek nem kellene többet csinálnunk az ágyban

Vannak olyan rossz női beidegződések az ágyban, amikkel lassan már fel kellene hagynunk, mert egész egyszerűen megöli az intimitást, vagy az egészségünket tesszük vele kockára. Íme a legelterjedtebb női parák az ágyban.

Léteznek olyan rossz szokások szex közben, amikről nekünk, nőknek most már le kellene szoknunk. Ezek olyan kis apróságnak tűnő momentumok, amikkel azonban sutba dobjuk saját vágyainkat, csak hogy partnerünknek örömet szerezzünk.

  • Mi, nők nagyon ritkán kérünk bármit is az intim együttlét alatt partnerünktől. Talán a szégyenérzet teszi, vagy valami belénk nevelt tabuvá érett bűntudatból fakad, de nem fejezzük ki vágyainkat. Emiatt is leszünk aztán kevésbé kezdeményezőek szex közben. Pedig sokkal egyértelműbben kellene kommunikálnunk, hogy mi jó nekünk, mit szeretnénk a másiktól.
  • A másik, amit már el kellene felejteni, a kamuorgazmus. Talán zavarunkban, vagy hogy ne hozzuk partnerünket kellemetlen helyzetbe, hazudjuk, eljátsszuk az orgazmust. Ez hosszú távon nem vezet jóra.
  • A harmadik dolog, ami mellett nem merünk kiállni, ha szexről van szó, az az óvszer. Ez különösen fontos lenne alkalmi együttlét során, hiszen a terhességen túl komoly betegségeket is elkaphatunk. Minket, nőket egyáltalán nem zavar az óvszer, de tudjuk, hogy a pasik irtóznak tőle. Éppen ezért gyakran félünk határozottan kiállni az óvszerhasználat mellett. Ezen pedig nincs szégyellnivaló.
  • Szex sötétben. Sokan csak leoltott fények, lámpák mellett hajlandóak az intim együttlétre. Ez egy újabb hülyeség, főleg, ha meztelen testünket félünk megmutatni. A szintén meztelen partnerünk nem véletlenül van ott az ágyban mellettünk, hanem mert vonzónak talál bennünket. Innentől kezdve pedig nincs min problémázni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top