Életmód

Íme a nagypapa, aki 70 felett vált a tetoválások rabjává

A 73 éves nagypapa, Robert Luff két évvel ezelőtt tetováltatott először, azóta viszont folyamatosan gyűjti magára a rajzokat.

A bristoli Robert Luffot először 2017-ben ajándékozta meg a felesége egy kuponnal, amit az egyik helyi tetoválószalonban lehetett beváltani, azóta pedig már az egész bal karja tele van varrva mintákkal, sőt még a mellkasára is jutott egy-kettő. Ez önmagában még nem különleges történet, úgy viszont már igen, hogy az első tetoválása idején a férfi hetvenéves is elmúlt. Úgy meg pláne, ha meg is mutatjuk, hogy fest manapság a szóban forgó úr:

tetovalas, nagypapa

Fotó: Bristol Post

Luff 15 éven keresztül a bristoli kikötőben dolgozott, így minden egyes tetoválása a vízhez, a hajókhoz, egykori munkatársaihoz és a kikötőhöz kötődik. „Mindig is szerettem volna tetoválást, de időre volt szükségem, hogy elgondolkozzam, mit akarok. Sokan azt hiszik, meghülyültem, de legalább a feleségem elégedett a végeredménnyel” – mondta el a 73 éves nagypapa a Bristol Postnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top