Életmód

Szingli vagy, és vakációzol? 4 dolog, amit semmiképpen se felejts otthon

Már tervezed a nyári vakációt? Nem lehet elég korán elkezdeni: április van, így véget ért az álmodozás aranykora, ideje a tettek mezejére lépni, és lefoglalni a szállást, megtervezni az utazást. Mindegy, hogy egyedül vagy barátokkal mész, a lényeg, hogy ha szingli vagy, ezeket ne felejtsd otthon.

Utazni mindig jó, de tavasszal és nyáron főleg garantált a szórakozás, nemcsak a munkamentes napok miatt, hanem mert csodálatos, felfedezésre váró úti célok várnak rád. Ráadásul minden nyaralás egy jó alkalom is az ismerkedésre. Talán sokan ezért sem szomorkodnak, ha egyedülállóként vágnak neki a szabadság heteinek. Hódításra fel!

Pakolj be minden lényegeset…

…és minden lényegtelennek tűnő dolgot is. Ha tényleg megszervezted már, hol töltöd a szabadságodat a barátaiddal, gondold át, mi mindenre lesz feltétlenül szükség attól függően, hogy milyen vakációra mentek: wellnesseltek, várost néztek, vagy épp véget nem érő partikba vetitek magatokat. Ez a négy dolog pedig mindenképpen legyen nálad.

1. Napszemüveg

Ha megérkezel a repülővel, ha 10 óra után kikászálódsz a kocsiból, ha reggel felébredsz, és lemész a helyi pékségbe, ha csak úgy szembetűz a napfény, hogy alig bírsz hunyorogni, mindenképpen szükséged lesz napszemüvegre. Amellett, hogy védi a szemed világát, ápol és eltakar, ha nem sminkeltél, ha be van dagadva a szemed, vagy ha allergiától szenvedsz.

Music Video Dancing GIF - Find & Share on GIPHY

Discover & share this Dancing GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

2. Óvszer

Soha ne indulj útnak, és soha ne szexelj ismeretlennel óvszer nélkül. Még akkor is legyen nálad, ha azt gondolod, hogy most tuti nem állsz készen egy váratlan kalandra. Ki tudja, és az ember lánya jobb, ha magában bízik, mint egy jóképű idegenben.

3. Okostelefon pasizni

Ha egy pillanatra megfordult a fejedben, hogy ez egy olyan szabadságolás lesz, amikor kikapcsolod a külvilágot, és otthon hagyod a mobilodat, akkor gondold át ezt még egyszer. A való életben sokszor észre sem veszed azt, aki a társkereső appon „szembejön” veled. Ráadásul így olyan infókat is megtudhatsz róla, amik első blikkre talán nem egyértelműek.

Tv Land Tinder GIF by YoungerTV - Find & Share on GIPHY

Discover & share this YoungerTV GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

4. Dögös cuccok

Ha egyedülállóként veted bele magad a szünidőbe, nem rakhatsz nagyiruhákat a bőröndbe. Na jó, legyen kényelmes, városnézős, túrázós szetted, de semmiképpen se hiányozzon valami igazán dögös holmi sem, ami esetleg már kipróbáltan bejön a másik nemnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top