Életmód

Hajával sokkolja a négy hónapos kisfiú az embereket

A legtöbb kisbaba finom szálú, vékony hajjal születik, persze van, aki kopaszon, mások pedig rengeteg hajjal – ahogyan Boston is. A csak 4 hónapos ausztrál bébi vagány hajával hódítja a közösségimédia-felhasználókat.

A kisfiú mamája elmondta, hogy fia felmosórongyra hasonlító óriási haja egyenesen felbolydulást okoz, sokan meg is ijednek tőle. „A legtöbben megrémülnek, hisz Boston annyira pici még, és nem hiszik el, hogy az az ő haja. De az övé!” – magyarázza a kétgyerekes anyuka, aki gyakran oszt meg az Instagramon fotókat Bostonról és nagyobb fiáról, Jaggerről is.

Ez a hajviselet sokakat meglepett. Fotó: FB

Bár sokaknak szokatlan egy újszülöttet nagy hajjal látni, előfordul, hogy a kisbaba egész testét vékony szőrréteg fedi. Az úgynevezett lanugo (a bőr egészére kiterjedő finom pihék összessége) általában még a méhben lehullik a magzatról, de bizonyos esetekben, főleg a koraszülötteknél a születéskor is látható, ilyenkor a következő pár hétben tűnik csak el a testről.

(Via: boredpanda)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top