Életmód

Ezerdolláros borravalót kapott a terhes manikűrös

„Azt mondta, isten kérte tőle, hogy segítsen nekem” – mondta a grensborói szépségszalonban dolgozó nő.

Ezerdolláros (több mint 287 ezer forintos) borravalót kapott egyik vendégétől egy grensborói szépségszalonban dolgozó manikűrös – írja a Yahoo Lifestyle. Brenna Turner hat hónapos terhes, és bár már lejárt a műszakja, mégis elvállalta, hogy megcsinálja egy idős nő körmeit.

Fotó: Unsplash

„A legkedvesebb hölgy volt, akivel valaha találkoztam. Azt mondta, isten kérte tőle, hogy segítsen nekem” – mondta Brenda a WXII-nek.

A két nő sok mindenről beszélgetett kezelés közben. „Nagyon mély beszélgetést folytattunk istenről és az életünkről. Arról, hogy min mentünk keresztül. A végén ezer dolláros borravalót adott egy 33 dolláros kezelésért.”

Brenda azt mondja, reméli, hogy újra találkozik majd a nagylelkű ügyféllel. „Szeretném visszaadni neki [a pénz] egy részét. Minden nap imádkozom érte. Nem ismert… Mégis segített rajtam” – magyarázta a nő.

Turner azt tervezi, hogy a pénzből bölcsőt vesz a gyerekének, kifizeti az autója részleteit, a maradékot pedig elteszi „szűkös időkre”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top