Életmód

Ritka betegség miatt lett „élő trollbaba” a kislányból

Állítólag Albert Einstein is hasonló betegségben szenvedett.

Egy ritka betegség miatt teljesen kifésülhetetlen egy angol kislány haja – írja a The Sun. Édesanyja szerint a kis Winter Seymour éppen úgy néz ki, mint a kilencvenes években népszerű trollbabák. „Olyan a haja, mint egy szénakazal, és tele van forgókkal. Képtelenség kifésülni” – mondta a lapnak a 33 éves Charlotte.

Fotók: Kennedy News and Media

Wynter koromfekete hajjal született, de aztán gyorsan elkezdett kiszőkülni. Édesanyja eleinte azt hitte, göndör lesz, mint a nagymamája. „Most olyan a frizurája, mintha bekreppeltem volna. Képtelenség bármit is csinálni vele; mielőtt iskolába megy, általában csak összefogom, hogy ne lógjon a szemébe.”

Charlotte azt mondja, a világon mindent megpróbáltak, hogy megszelídítsék a kislány rakoncátlan fürtjeit. „Egy csomó különféle sampont és kondicionálót kipróbáltunk, még az afrokaribi termékeket is bevetettük – hiába. Semmi sem használt.”

A nő szerint kislánya egy ritka betegségben: „kifésülhetetlen haj szindrómában” szenved. Állítólag Albert Einsteinnek, a huszadik század legnagyobb fizikusának is emiatt volt olyan legendásan kócos üstöke.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top