Életmód
Szponzorált tartalom

Csodálatos énekesnők újdonságai a Dunán (x)

Az április 5-én kezdődő Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében több énekesnőtől is fantasztikus koncerteket láthattok a leglátogatottabb dunai hajókon. A TRIP fedélzetén mutatja be második nagylemezét a Horányi Juli vezette YOULÏ, ezt követi Miczura Mónika visszatérése a Mitsoura élén az A38 hajón. A könnyűzenei izgalmakra pedig a francia L.E.J. triumvirátusa teszi fel a koronát.

Horányi Juli 2014-ben vált ismertté az X-Faktorból, azóta zenei karrierje töretlenül emelkedik. YOULÏ nevű formációjával 2017-ben jelent meg első albumuk, amelyben jó érzékkel keveredtek a művészi gondolatmenetek a mainstream dallamvezetéssel. A most debütáló, Move című lemez is megannyi izgalmat ígér – az uptempo electrofunktól a chillwave beütésű hiphopon keresztül a melodikus future bassig rengeteg meglepetés köszön vissza az április 5-én, a TRIP hajón tartandó lemezbemutatójukon.

Egy héttel később, április 13-án óriási visszatérésnek lehettek tanúi az A38 hajón. Miczura Mónika kereken hét év kihagyás után tér vissza a Neóból ismert Moldvai Márkkal és pár új taggal, hogy egy szuper látványos, multimédiával támogatott koncerttel indítsák be ismét Mitsoura projektjüket. Az újrakezdés pedig nagyot fog szólni: az ősi tradíciók és népzenei elemek szövetét a jelenkor hangkollázsai és erős vizuális effektek emelik éteri dimenziókba.

Április 17-én hihetetlen energiákkal veszi be ugyanezt a fedélzetet a francia L.E.J. A trió diadalmenete 2015 nyarán indult el, amikor a közösségi médián keresztül villámgyorsan terjedtek el feldolgozásszámaik. Lucie, Élisa és Juliette hármasára a vokális szólamok rafinériája és szellemes effektek jellemzők – ezt egészíti ki utóbbi csellójátéka és az őszinte előadásmód. Poupées Rousses című albumukat először az A38 hajón hallhatja a magyar közönség, amihez a magyar Dalinda triója ad kellően energikus felütést.

További információ: www.btf.hu

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top