Életmód

Megható: ingyenmunkát is elvállal a hajléktalan férfi, csak hogy értelmet adjon az életének

A hajléktalan férfi levelét egy tinilány vette észre, aki úgy döntött, segít megváltoztatni az életét.

Charlotte Howard egy East Sussex-i buszmegállóban várt, mikor feltűnt neki egy hajléktalan férfi sátra, mellette pedig a falon egy levél: a levélben az állt, hogy a férfi szívesen vállal kutyasétáltatást, ablakmosást vagy kertészkedést akár ingyen is, csak hogy „értelmet tudjon adni a napjainak”.

A 16 éves lányt nagyon meghatotta a levél, és úgy döntött, segít a férfinek, ezért megosztotta a levelét. Anthony Johnson 37 éves, és 9 éve él az utcán. Miután Charlotte megosztotta történetét a Facebookon, a férfit hamarosan felkereste egy kertész, aki alkalmazásba vette. De ez még nem minden: a tinilány egyik barátja felajánlotta, hogy neki adományozza a lakóautóját.

„Összeszorult a szívem, amikor Anthony levelét elolvastam. Azért osztottam meg, mert szerintem fontos, hogy ne menjünk el a hajléktalanok mellett, és ha mással nem tudunk, legalább egy mosollyal segítsünk” – nyilatkozta a lány.

metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top