Életmód

Az edzőteremben kérte meg párja kezét a tatabányai edző – videó

Az érzelmes pillanatokról felvétel is készült.

Az edzőteremben kérte meg párja kezét Somhegyi Attila, a tatabányai Cutler Pulzus Fitness egyik edzője. A férfinak jó oka volt rá, hogy az általánosságban kevéssé romantikusnak gondolt helyszín mellett döntsön – írja a Kemma.

Nemcsak a teremben dolgozom, de ez a második otthonom is, ráadásul az edzés közös érdeklődési pontunk is a párommal, akivel lassan egy éve vagyunk együtt

– idézi az újdonsült vőlegényt a megyei portál. Hamarosan kiderült, hogy a sors már korábban is azon dolgozott, hogy itt összehozza őket: a menyasszony, Heni ugyanis korában egy másik teremben edzett, és egy Attilával közös ismerőse keresett neki edzőt. Attilának azonban ekkor nem volt szabad helye.

Azt nem is tudtam, hogy Heniről lenne szó. Ez csak később derült ki. Miután megismerkedtünk, akkor mondta el, hogy neki keresett edzőt az ismerősünk, de mivel nálam nem volt hely, egy másik teremben, másik edzővel kezdett neki. Már egy pár voltunk, amikor elkezdtem őt edzeni is végül

– mondta a vőlegény.

A romantikus lánykérésről videó is készült:

Kiemelt képünk illusztráció (iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top